ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Ερχονται απολύσεις και μειώσεις μισθών;

Δ. Μάρης - Κ. Αρβανίτης στη ΔΕΘ
Αγριες καταστάσεις στο Ραδιόφωνο 24/7, ανησυχία ανάμεσα στους εργαζόμενους για τις -άμεσα- μελλοντικές κινήσεις του ιδιοκτήτη του, Δημήτρη Μάρη.
Σαν κινούμενη άμμος μοιάζει η κατάσταση στο ενημερωτικό ραδιόφωνο της 24Media και ουδείς γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί (και κατ' επέκτασιν και στο μεσοτοιχία-Εθνος).
Ο Κώστας Αρβανίτης πιέζεται να γίνουν απολύσεις που μπορεί να φτάσουν έως και το.. 30% του συνολικού αριθμού των εργαζομένων στο σταθμό. Και να ακολουθήσουν και μειώσεις μισθών. Ειδικά το μουσικό κομμάτι των 88.6 δεν πρέπει να νιώθει και πολύ καλά μια και το μέλλον του παρουσιάζεται εξαιρετικά αβέβαιο.
Ωστόσο η αποτυχημένη πορεία του Ραδιοφώνου 24/7 δεν οφείλεται στο μουσικό του τμήμα αλλά στο πολιτικό. Ποιος αλήθεια δεν το καταλαβαίνει αυτό; Οι χαμηλές του πτήσεις στις ακροαματικότητες έχουν να κάνουν βασικά με το αδιάφορο, συνολικά, ειδησεογραφικό του πρόγραμμα. Χωρίς αιχμές, δίχως εκπομπές-κράχτες, χωρίς τα μεγάλα ραδιοφωνικά ονόματα που θα αποτελούν τις κολώνες ενός προγράμματος δεν στήνεται επιτυχημένος ραδιοσταθμός.
Εχει πάει και ο Νίκος Πεφάνης (Mega, αν θυμάστε) στην 24 Media. Το business plan που υπάρχει είναι... αιματοβαμμένο αφού προβλέπει και απολύσεις και μειώσεις μισθών.
Τις τελευταίες ημέρες ο Κώστας Αρβανίτης δεν κάνει εκπομπές (βράχος σταθερός ο Αλέξανδρος Κλώσσας). Μόνο την Παρασκευή ήταν στη θέση του. Κάποιοι λόγοι υγείας τον κρατούν μακριά από τη συχνότητα. Ηταν επώδυνο κι ένα ραντεβού που έκανε με τον Δημήτρη Μάρη. Περαστικά να του ευχηθούμε και να επιστρέψει γρήγορα και γερός. 
-πηγή: e-tetradio