ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

Η βασική πεντάδα που θα διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια

Και οι άγνωστες προθέσεις των 3 Μ (Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Μάρη)

Η βασική πεντάδα που θεωρείται ότι θα κατέβει σίγουρα στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες είναι: Βαρδινογιάννης για το STAR, Κυριακού για τον ΑΝΤ1, Αλαφούζος για τον ΣΚΑΙ, Κοντομηνάς για τον ALPHA και Σαββίδης για το ΕΨΙΛΟΝ.
Από κει και πέρα παραμένουν δυο ακόμη άδειες… που είναι άγνωστο προς το παρόν, αν θα τις διεκδικήσει κάποιο νέο σχήμα (από το εξωτερικό) ή κάποιος από τους Έλληνες επιχειρηματίες που εμπλέκονται στα media.
Για παράδειγμα δεν είναι σαφές αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης που συμμετείχε.. (ο ίδιος προσωπικά) στην περσινή διαδικασία, εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για κανάλι… Αντίστοιχα όμως, άγνωστο είναι το τι θα πράξει ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης (που είχε δείξει ενδιαφέρον για την εξαγορά του ΔΟΛ καταθέτοντας τη δεύτερη υψηλότερη προσφορά).
Επιπλέον η αποκάλυψη (EΔΩ) ότι ο ιδιοκτήτης της 24Media Δημήτρης Μάρης έχει κατοχυρώσει τίτλους για τη δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού φανερώνει εμπράκτως το ενδιαφέρον του για το χώρο.
Παρόλα αυτά μεγάλο ερώτημα παραμένει η κατάσταση στο MEGA και ταυτόχρονα η πρόθεση των μετόχων του για το αν θα συμμετάσχουν στη διαδικασία (στο μέλλον) σε περίπτωση που περισσέψει κάποια άδεια.
- από το enimerosi24