ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

Αγωγή στον ΣΚΑΪ από την γλωσσομαθή Μελέτη

Kατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στρέφεται με αγωγή της η Ελεωνόρα Μελέτη ζητώντας αποζημίωση της τάξης των 50.000 ευρώ. Ο λόγος σύμφωνα με την γωγή είναι πως η τηλεπαρουσιάστρια είχε συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ να παρουσιάζει καθημερινή ενημερωτική εκπομπή, κάτι που τελικά δεν έγινε ποτέ. Η αγωγή, που έφτασε πριν από λίγες ημέρες στον σταθμό του Φαλήρου, ξεκινά με ένα μίνι βιογραφικό της τηλεπαρουσιάστριας που εκπλήσσει και στο οποίο αναφέρεται συγκεκριμένα: «Εχω σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία στο Ε.Κ.ΠΑ., έχω κάνει μεταπτυχιακό στην Ιταλική Φιλολογία, είμαι τελειόφοιτος της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και μιλώ συνολικά πέντε γλώσσες»!..
 Σύμφωνα με ρεπορτάζ, που υπογράφει η Μαρία Λεμονιά στο protothema.gr, στην αγωγή
η Μελέτη ισχυρίζεται ότι  στον ΣΚΑΪ προσελήφθη προφορικά την 1η Απριλίου και κατόπιν η προφορική συμφωνία έγινε και γραπτή, στις 12 Μαΐου του 2017.  
Όπως αναφέρει είχε συμφωνήσει την παρουσίαση νέας καθημερινής εκπομπής, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής, απορρίπτοντας άλλες προτάσεις, αλλά η συνεργασία με το κανάλι διεκόπη απρόσμενα και άνευ λόγου:
«Παρά το γεγονός ότι είχαμε συμφωνήσει με τον σταθμό την περαιτέρω συνεργασία, αντιμετώπισα μια αδιάφορη και επιθετική στάση, σε σημείο να μην μπορώ να επικοινωνήσω με τους εκπροσώπους του καναλιού, οι οποίοι με απέφευγαν επιμελώς και εξακολουθητικώς. Αίφνης την 28η Αυγούστου το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί την περαιτέρω συνεργασία μαζί μου και εντέλει την 31η Αυγούστου μου ανακοίνωσε ότι διακόπτει οριστικά τη μεταξύ μας σύμβαση, ενώ την ίδια ημέρα δήλωσε ψευδώς έναντι των αρμοδίων αρχών την οικειοθελή αποχώρησή μου ενώ ουδέποτε συνέβη αυτό».