ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Πέντε χρόνια «Εφημερίδα των Συντακτών»

Τα πέντε χρόνια της γιορτάζει η «Εφ.Συν.», και την Παρασκευή υποδέχτηκε τους αναγνώστες και φίλους της στην κεντρική εκδήλωση που διοργάνωσε στο πλαίσιο της 1ης Εκθεσης για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Στην ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Πέντε χρόνια της συνεταιριστικής “Εφημερίδας των Συντακτών”-η ανεξάρτητη δημοσιογραφία είναι εφικτή» παρουσιάστηκαν τρεις έρευνες που έγιναν σε τρία διαφορετικά επίπεδα για την «Εφ.Συν.»: διαδικτυακή, τηλεφωνική και με ερωτηματολόγια.   Ο διευθυντής της «Εφ.Συν.», Νικόλας Βουλέλης, και ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Ψαρράς μίλησαν για το εγχείρημα της εφημερίδας.. ενώ ο κόσμος που παρευρέθηκε έκανε ερωτήσεις και τοποθετήσεις.
Την Παρασκευή, στο περίπτερο της ΕφΣυν βρέθηκε ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και συνεταιριστής στην «Εφ.Συν.», Περικλής Κοροβέσης  ενώ την 1η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, επισκέφτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και ο πρόεδρος της Βουλής, Νικόλαος Βούτσης που επισκέφθηκε το περίπτερο της «Εφ.Συν.», ενημερώθηκε για τις πολυποίκιλες δράσεις των συνεργατικών ομάδων και συνομίλησε με τους εκθέτες για τους στόχους και τις προοπτικές τους. (πηγή: efsyn.gr)