ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Δημιουργία ομίλου για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Αναντικατάστατος ο ρόλος της «Αυγής» και του «105,5 Στο Κόκκινο»

Η πορεία της αξιολόγησης, η επίσκεψη στις ΗΠΑ, το προσφυγικό και το θέμα των μίντια του κόμματος συζητήθηκαν από τα στελέχη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Αλ. Τσίπρα και την συμμετοχή των Α. Φλαμπουράρη, Ν. Βούτση, Π. Σκουρλέτη και Γ. Μουζάλα.
Σχετικά με τα μίντια απόφαση και κατεύθυνση είναι η αναβάθμιση των Μέσων Ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από την υλοποίηση ενός σχεδίου οικονομικής βιωσιμότητας, συνεργειών και δημοσιογραφικής ανασυγκρότησης. Μάλιστα όπως αναφέρει η απόφαση της Π.Γ "η ίδρυση.. ομίλου στα ΜΜΕ, πρέπει να αποτελεί το στόχο μιας διαδικασίας που αφορά την «Αυγή» και τον  «105,5 Στο Κόκκινο». Η σύμπραξη και συνέργεια των δύο μέσων είναι στοιχεία απαραίτητα για την αναδιοργάνωσή τους, την οικονομική τους βιωσιμότητα και τη ριζική αναβάθμιση της παρέμβασής τους".
Σύμφωνα με την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ο ρόλος της «Αυγής» και του «105,5 Στο Κόκκινο» είναι αναντικατάστατος, ιδιαίτερα τη σημερινή περίοδο της συστηματικής επίθεσης λάσπης και παραπληροφόρησης από μερίδα των ΜΜΕ. Η καθημερινή και συστηματική στήριξη τους από το Κόμμα, τα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους και τις οργανώσεις του κρίνεται επιτακτική, στο πλαίσιο μιας πολύπλευρης και δυναμικής σχέσης μεταξύ Αυγής/Κόκκινου-ΣΥΡΙΖΑ.