ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

Ο όμιλος Μάρη πάει και για «Τηλεόραση 24/7»

Την περασμένη Δευτέρα σε εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου παρέστησαν 9 υπουργοί, βουλευτές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και πολλοί καλλιτέχνες, έγινε η παρουσίαση του Ραδιοφώνου 24/7 (88.6 FM) που ανήκει στον όμιλο 24MEDIA του Δημήτρη Μάρη.
 Τώρα, όπως γράφει το e-tetradio, μετά την επίσημη παρουσίαση του ραδιοφώνου, ο όμιλος της 24Media παίρνει τα... μέτρα του και για την τηλεόραση. Συγκεκριμένα στις 26 Ιουλίου η 24Media κατέθεσε δύο αιτήσεις κατοχύρωσης για τους διακριτικούς τίτλους «Τηλεόραση 24/7» και «News 24/7 TV» και τα λογότυπά τους -ίδια με εκείνα του ραδιοφώνου και του portal- οι οποίες έγιναν αμφότερες δεκτές με.. χθεσινή απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας. (δείτε τα σχετικά έγγραφα στο e-tetradio ΕΔΩ)
Ο μιντιακός όμιλος Μάρη, που προς το παρόν δεν έχει δραστηριοποιηθεί στην τηλεόραση, διαθέτει ενημερωτικά site (Sport24, News247, Contra, Oneman κ.ά.), δύο ραδιόφωνα (Ραδιόφωνο 24/7 88.6, Sport24 103.3) ενώ «τρέχει» και την εφημερίδα Έθνος, του Ιβάν Σαββίδη.

 ** Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του ομίλου 24MEDIA Δημήτρης Μάρης με τον Τζ. Καλημέρη, επί  χρόνια διοικητικό στέλεχος μεγάλων ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, στην εκδήλωση παρουσίασης του Ραδιοφώνου24/7.