ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Το χειροποίητο ραδιόφωνο

Σε εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου παρέστησαν 9 υπουργοί, βουλευτές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και πολλοι καλλιτέχνες, έγινε η παρουσίαση του Ραδιοφώνου 24/7 (88.6 FM) που ανήκει στον  όμιλο 24MEDIA του Δημήτρη Μάρη.
To χειροποίητο ραδιόφωνο (όπως το χαρακτηρίζει η Μαργαρίτα Μυτιληναίου)  βγήκε στον αέρα των ερτζιανών και του διαδικτύου προ πενταμήνου, επελέγη όμως η συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να γίνει η παρουσίασή του σε φίλος και ακροατές. Το news247 γράφει σχετικά:
Όλα ξεκίνησαν από κουβέντες που έκαναν στην πόλη άνθρωποι που αγαπάμε”. Με αυτά τα λόγια εξήγησε ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και..
Ενημέρωσης της 24Media, Κώστας Αρβανίτης τον λόγο που αποφάσισε ο Πρόεδρος του Ομίλου, Δημήτρης Μάρης, να ανοίξει τα μικρόφωνα και να εμφανιστεί στη συχνότητα των 88.6 FM το Ραδιόφωνο 24/7.
Η παρουσίασή του στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έγινε την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου. Πέντε μήνες μετά την πρεμιέρα του σε διαδίκτυο και ερτζιανά. Ανάποδα δηλαδή. Έτσι κι αλλιώς όμως, το Ραδιόφωνο 24/7 “είναι ένα ούφο” όπως είπε και ο μουσικός παραγωγός Χρήστος Παπαμιχάλης. Ένα ραδιόφωνο χειροποίητο που έχει πολλές ειδήσεις αλλά και που σύμφωνα με την παρουσιάστρια του κεντρικού μαγκαζίνο, Γιώτα Μιχαλοπούλου “θεωρεί είδηση τον Πολιτισμό”. Με ρεπορτάζ, ειδησεογραφία, αποστολές, πολιτικές συζητήσεις, πρόζα, αθλητισμό αλλά και μουσικούς παραγωγούς, θέατρο, εικαστικά. Έχοντας στόχο να ενώσει ένα ραδιόφωνο, που μέχρι σήμερα υπήρχε μόνο σε κομμάτια. Με σύνθημα το “Ραδιόφωνο ξανά” λοιπόν, το Ραδιόφωνο 24/7 “Είναι ένα ραδιόφωνο όπως εμείς το αγαπάμε και γι' αυτό το ξαναφτιάξαμε από την αρχή” είπε η Διευθύντρια Προγράμματος του σταθμού, Μαργαρίτα Μυτιληναίου που σβήνει πλέον 30 κεράκια σε ραδιοφωνικά στούντιο.
Με πρόγραμμα που δεν σταματά το Σαββατοκύριακο, το Ραδιόφωνο 24/7 είναι ένα ραδιόφωνο ζωντανό, που κυκλοφορεί στην πόλη, με τους ρεπόρτερ του να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να διακόπτουν ανά πάσα στιγμή το πρόγραμμα για να μεταφέρουν όλες τις έκτακτες ειδήσεις.