ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Με ποιους φτιάχνει ενημερωτικό portal ο Γιάννης Μιχελάκης

«Πυρετός» επαφών για τη στελέχωση της ιστοσελίδας

Ακόμα ένας γνωστός δημοσιογράφος, που τα τελευταία χρόνια όμως «βούτηξε» στα νερά της πολιτικής, ξεκινάει το επόμενο διάστημα το δικό του ταξίδι στον χώρο του Διαδικτύου. Πρόκειται για τον Γιάννη Μιχελάκη, πρώην υπουργό και επί μεγάλο διάστημα διευθυντικό στέλεχος σε εφημερίδες («Ελεύθερος Τύπος» κ.ά.) και ιδιωτικά κανάλια (Mega, ANT1), ο οποίος συγκροτεί ήδη τη δημοσιογραφική του ομάδα για ένα ενημερωτικό portal, το οποίο φιλοδοξεί να έχει παρουσιάσει μέχρι το τέλος Μαρτίου.
Εδώ και λίγες εβδομάδες κάνει επαφές με γνωστούς δημοσιογράφους, που έχουν εμπειρία στο..
Διαδίκτυο, τόσο για την εσωτερική στελέχωση της ιστοσελίδας όσο και για τους ρεπόρτερ που θα απασχολεί στο Πολιτικό (που θα είναι σημείο αιχμής), αλλά και γενικότερα στην οικονομία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. 
Αν και γνωρίζει ότι ο χώρος είναι πλέον γεμάτος από ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, εκτιμά πως είναι σε θέση να παρουσιάσει κάτι ενδιαφέρον και προφανώς έχει εξασφαλίσει την αρχική χρηματοδότηση για τη λειτουργία του. Ο Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος πρόσφατα είχε αρχίσει μια συνεργασία με το κανάλι «Ε», η οποία όμως δεν ευοδώθηκε, φαίνεται πως προτιμά πλέον να προχωρήσει αυτόνομα και να μη δεχθεί προτάσεις που του έχουν γίνει, τις οποίες προφανώς δεν κρίνει ενδιαφέρουσες.
- πηγή: Παραπολιτικά