ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Στον ΑΝΤ1 ο Παπαηλιόπουλος - Στον Alpha η Μπόλα

Από τη Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου, αλλάζει ώρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και θα μεταδίδεται στις 7 το απόγευμα

Αφού πρώτα αποψίλωσαν με δεκάδες απολύσεις το ενημερωτικό τμήμα τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν προκειμένου να καλύψουν τα κενά. Ο λόγος για τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 που, όπως γράφει η ενημερωμένη Ναταλία Ανδρικοπούλου στη στήλη της (Real Life), προχωρά στην ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού των ειδήσεων.
Οι διοικούντες επιχειρούν να καλύψουν κυρίως το κενό που δημιουργήθηκε μετά τις παραιτήσεις-θρίλερ του διευθυντή ειδήσεων Βασίλη Πελέκη, του υπεύθυνου παραγωγής Κώστα Θωμάκου καθώς και του υπεύθυνου στο desk των ειδήσεων Νίκου Μερτζάνη, τον περασμένο Δεκέμβριο.
Σύμφωνα με όσα γράφει η Ανδρικοπούλου στη στήλη της, έκλεισε και οδεύει ήδη προς τον ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος, ο οποίος κατέχει θέση προϊσταμένου..
του πολιτικού ρεπορτάζ στον Alpha (είχαν προηγηθεί το Mega, η ΕΡΤ και ο ΣΚΑΪ).
Ο πολιτικός συντάκτης αποφάσισε (τελικά) πάει στον ΑΝΤ1 όπου θα αναλάβει διευθυντής σύνταξης συνεργαζόμενος στενά με τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού Φίλιππο Φιλιππακόπουλο και την κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων Μαρία Χούκλη.
Σημειώνεται οτι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αλλάζει ώρα και ξεκινά από τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου να προβάλλεται καθημερινά στις 19:00 με τη Μαρία Χούκλη στην παρουσίαση.

: H Λήδα Μπόλα, πολιτική συντάκτρια του Σκάι, μετακινείται στον Alpha και τίθεται επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ.