ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ο υπόκοσμος και οι εκβιαστές των σαλονιών

Mαυρίκος, Φράγκου και Μουσσάς οδηγούνται στον εισαγγελέα
Στο θέμα των ημερών, με τους δημοσιογράφους που φέρονται σύμφωνα με το κατηγορητήριο να έκαναν εκβιασμούς προκειμένου να αποσπούν διαφημιστικά κονδύλια, αναφέρθηκε σε ομιλία του στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς. Αφορμή ήτανη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την Αξιολόγηση.
Ο Ν. Παππάς επέκρινε την αρνητική, όπως είπε, στάση της αντιπολίτευσης στη ρύθμιση για το ΕΣΡ, αλλά και στη διάταξη για τις αδειοδοτήσεις των τηλεοπτικών καναλιών, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει πλέον χώρος για φαινόμενα εκβιαστών που λυμαίνονται την διαφημιστική πίτα.
«Γιατί δεν θέλουμε να αδειοδοτηθούν τα κανάλια; Ποιοι είναι αυτοί που θα λειτουργούν με τα θαλασσοδάνεια εσαεί; Ποιοι είναι αυτοί που θα νέμονται τη διαφήμιση του διαδικτύου μέσω..
λαθρόβιων διαδικτυακών σχημάτων;» τόνισε ο Ν. Παππάς και πρόσθεσε σχολιάζοντας τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης:
«Τολμάμε και γινόμαστε και τιμητές; Οι εκβιαστές, που τολμούν να εκβιάζουν και μητέρες μόνες με παιδιά, είχαν στο παρελθόν και πολιτικές φτερούγες κάτω από τις οποίες ζεσταίνονταν. Δεν υπάρχει πλέον χώρος για τέτοια φαινόμενα. Όποιος θέλει να έχει διαφήμιση θα μπει στο Μητρώο, θα έχει εργασιακές σχέσεις και τότε θα μπορεί να χτυπά τη πόρτα για να την πάρει».
Και ο υπουργός Επικρατείας κατέληξε λέγοντας:
«Δεν υπάρχουν μόνο οι εκβιαστές του υποκόσμου. Υπάρχουν και οι εκβιαστές που νομίζουν ότι ζουν και κυκλοφορούν στα σαλόνια. Αλλά αυτά τα κατά φαντασίαν σαλόνια είναι ο βούρκος τους. Ας καταλάβουν ότι άλλαξαν τα πράγματα».

Δείτε και τα σχετικά tweets του υπουργού Ν. Παππά: