ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Επεσε ξύλο στον ΣΠΟΡ FM!

Πρωτόγνωρες σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της  Τετάρτης στα γραφεία του ΣΠΟΡ FM, καθώς δύο εκ των παραγωγών του ραδιοφωνικού σταθμού ενεπλάκησαν σε καυγά, με αποτέλεσμα τρίτοι να μπουν στη μέση για να τους χωρίσουν και να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Το σκηνικό του επεισοδίου:
Το απόγευμα ο Αρης έχοντας στα χέρια τυπωμένο ένα postάρισμα κάποιου στο Facebook που ήταν υβριστικό εναντίον του, ζήτησε εξηγήσεις από τον Μπάμπη ο οποίος είχε κάνει like (!) στην εν λόγω ανάρτηση που μιλούσε για την «τριάδα της αρπαχτής», τον Βασίλη, τον Γιώργο και τον μαινόμενο Άρη.
Οι εκφράσεις που αντάλλαξαν οι δύο τους δεν μπορούν να μεταφερθούν αλλά ήταν επιεικώς του δρόμου («θα σε γα… ρε μ…» και άλλα συναφή). Στην κουβέντα παρενέβη με άγριες διαθέσεις.. και ο ηχολήπτης γιος του Μπάμπη, Χάρης, αλλά ευτυχώς η συμπλοκή δεν συνεχίστηκε ύστερα από, κοπιαστική, παρέμβαση τρίτων.
Προφανώς όταν το έρχεται το «νέο» για να «τελειώσει με το παλιό», που έλεγε κι ο Τσίπρας, καμιά φορά τέτοια συμβαίνουν. Και το «νέο», η νέα «τάξη πραγμάτων» επιβάλλεται πια στον ΣΠΟΡ FM, σε κοινή γραμμή πλεύσης με site "ειδικού σκοπού" συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Αλαφούζου το οποίο βρίσκει και τηλεοπτικό βήμα από τις αθλητικές εκπομπές της Κυριακής και της Δευτέρας, στον ΣΚΑΪ.
- από το sport24