ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Η «λευκή» απεργία της Τρέμη στο Mega

Συνεχίζεται η «λευκή» απεργία της Ολγας Τρέμη από τις κεντρικές συσκέψεις για το δελτίο ειδήσεων του Mega, κάνοντας περισσότερο εμφανή την απόσταση που τη χωρίζει πλέον από τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, Μανώλη Καψή, αλλά και τον Κώστα Σπυρόπουλο. Απόσταση που οφείλεται στις επιλογές τους ως προς τη δομή του δελτίου, αλλά και στη φημολογία που κυκλοφορεί έντονα, ότι ο Μανώλης Καψής πολύ θα ήθελε να την αντικαταστήσει από τη νέα σεζόν με άλλο πρόσωπο.
Αυτή την εβδομάδα, η γνωστή παρουσιάστρια πέρασε από την κεντρική σύσκεψη -και όχι μόνο μία μέρα- ίσα ίσα για πέντε λεπτά, χωρίς να μιλήσει, και μάλιστα αφότου αυτή είχε ξεκινήσει. Αμέσως μετά, αποχώρησε επιδεικτικά για το.. γραφείο της, αφήνοντας το διευθυντικό δίδυμο «στα κρύα του λουτρού».
Το θέμα συζητείται πλέον σε όλο το κανάλι, καθώς το βαρύ κλίμα δεν κρύβεται με τίποτα. Ωστόσο στα δελτία ειδήσεων η Ολγα Τρέμη με άψογο επαγγελματισμό δεν προκαλεί το παραμικρό πρόβλημα, συνεννοείται, τυπικά μεν, αλλά όπως πρέπει, με το κοντρόλ, όπου βρίσκεται ο Μανώλης Καψής, και δεν λέει κουβέντα σε κανέναν παρά μόνο σε λιγοστούς, στενούς της φίλους.

- διαβάστε ακόμη: Και «ΕΔΕ» στο Mega για... δημοσιεύματα του «Secret» των Παραπολιτικών (ΕΔΩ)