ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

O Bασίλης Mπόνιος «απολογείται» και διευκρινίζει

Ο ιδρυτής-διαχειριστής του σάιτ koyrdistoportokali, Βασίλης Μπόνιος, με αφορμή το γεγονός ότι το όνομά του αναφέρεται στη δικογραφία με τη δράση του «λαθρόβιου» εκδότη Παν. Μαυρίκου και των δύο δημοσιογράφων (Π. Μουσσάς, Χρ. Φράγκου), σε σημείωμά του «απολογείται» και διευκρινίζει ότι δεν έχει καμμιά σχέση κι εμπλοκή με την υπόθεση σην οποία οι τρεις κατηγορούνται ότι εκβίαζαν με σκοπό να εξασφαλίζουν διαφημιστικά κονδύλια από οργανισμούς του Δημοσίου και τράπεζες.
Ακολουθεί το κείμενο του Βασίλη Μπόνιου (και τα συμπεράσματα δικά σας):
"Εχοντας πάει επί 10 χρόνια καροτσάκι όλες τις κυβερνήσεις ήταν λογικό για την Κολομβία των Βαλκανίων στην οποία ζούμε να βρεθεί το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” και ο ιδρυτής του σε μια δικογραφία.
Τόσους και τόσους ενοχλούμε καθημερινά με την παρουσία μας-άργησαν 10 χρόνια να ασχοληθούν μαζί μας με παρακρατικό τρόπο.
Οσο αφορά την συγκεκριμένη υπόθεση η κα Αμαλία Κάντζου, επικεφαλής του γραφείου τύπου της ΕΥΔΑΠ που έκανε την καταγγελία γνωρίζει πολύ καλά (το γνωρίζουν..
άλλωστε και οι κοριοί του Ρουμπάτη που με παρακολουθούν όπως αποδεικνύεται πάνω από ένα χρόνο-ωραίο κράτος) ότι δεν έστειλα ποτέ προσφορά για να λάβω χρήματα από την συγκεκριμένη επιχείρηση, παρότι είμαι βέβαιος ότι το έχουν κάνει σχεδόν όλα τα ΜΜΕ, παραδοσιακά και ηλεκτρονικά.
Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” στα 10 χρόνια της λειτουργίας του δεν έχει πάρει από δημόσιους οργανισμούς ούτε 5.000 ευρώ με μόνη εξαίρεση το ΚΕΕΛΠΝΟ που ήταν η παχιά αγελάδα για όλα τα ΜΜΕ.
Και από το KEEΛΠΝΟ δεν έχουμε πάρει σε διάρκεια 10 χρόνων πάνω από 40.000 ευρώ. Είμαστε περήφανοι γι΄αυτό γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να χτυπάμε καθημερινά σαν χταπόδι την εξουσία-της ΕΥΔΑΠ και της ΔΕΗ συμπεριλαμβανομένων- οι οποίες δεν έχουν κανένα λόγο (πέρα από τον εκμαυλισμό των ΜΜΕ) να διαφημίζουν το μονοπώλιο του νερού και του ρεύματος.
Μάλιστα ο μόνος από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση που γνωρίζω είναι ο Παναγιώτης Μουσσάς τον οποίο έχω να συναντήσω πάνω από 10 χρόνια. Τους υπόλοιπους δεν τους έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου, ούτε έχω μιλήσει ποτέ. Ο Μουσσάς ήταν στέλεχος της  Αttica Bank, τράπεζα η οποία ήταν πελάτης μου πολύ πριν προσληφθεί στην τράπεζα ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος.
Βασίλης Μπόνιος"
Δείτε και τμήμα του δικόγραφου που αφορά (και) τον ιδιοκτήτη του σάιτ koyrdistoportokali, Βασίλη Μπόνιο: