ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Η Γιάννα εγκαταλείπει οριστικά την Ελλάδα

Απέλυσε όλο το προσωπικό (και την μόνιμη κομμώτρια της Φιλοθέης) κι έφυγε για το εξωτερικό

Αηδιασμένη, πικραμένη και εξοργισμένη από τη συμπεριφορά των αχάριστων ελλήνων, η Γιάννα Αγγελοπούλου πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει οριστικά τη χώρα και να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η οικογένεια του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου έκλεισαν τα σπίτια που διατηρούσαν στην Ελλάδα, απέλυσαν το προσωπικό και έριξαν μαύρη πέτρα! (Αφού σου λέει δεν μας θέλετε μία, δεν σας θέλουμε δέκα (κ@λο-έλληνες)!
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η τελευταία επίθεση που δέχθηκαν πριν 20 περίπου ημέρες από μερίδα του Τύπου και συγκεκριμένα ο γιος τους Παναγιώτης… Όταν αναγκάστηκαν να.. εκδώσουν μια οργισμένη ανακοίνωση που έκανε λόγο για «ανοίκειες επιθέσεις κατά της υπόληψης και της ακεραιότητάς τους» καταλήγοντας ότι «δεν υπάρχει πια κανένα όριο ανοχής, ούτε περιθώριο σιωπής. Όλα εξαντλήθηκαν. Στην παρακμή πλευρών της σύγχρονης Ελλάδας στεκόμαστε υπερασπιζόμενοι την οικογένειά μας».
Η Γιάννα Αγγελοπούλου πικραμένη από τους αχάριστους έλληνες που δεν εκτίμησαν την προσφορά της στον τόπο… Δηλαδή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 που η χώρα χρεώθηκε κάποιες δεκάδες δις, διότι έκτοτε και ειδικά τα τελευταία 7 χρόνια της κρίσης δεν άνοιξε ούτε ψιλικατζίδικο για να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και να δουλέψει κανάς κακομοίρης άνεργος, αφού ο «Ελεύθερος Τύπος» μόνο για επένδυση δεν λογίζεται… Έκανε πέτρα την καρδιά της και πήρε το δρόμο της ξενιτιάς! Ένα δρόμο που δεν έχει καμία σχέση με το δρόμο που παίρνουν σταθερά από το 2010 εκατοντάδες, χιλιάδες νέοι έλληνες αναζητώντας μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό!
Ο δρόμος της Γιάννας Αγγελοπούλου έχει άλλον προορισμό και συγκεκριμένα την Ελβετία και τη Μεγάλη Βρετανία. Η άλλοτε σιδηρά κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, θα μοιράζει το χρόνο της πλέον, ανάμεσα στη Γενεύη και το βροχερό Λονδίνο… Αφού πρώτα απέλυσε – όπως ήδη αναφέρθηκε, όλο το προσωπικό που συντηρούσε στα σπίτια της στην Ελλάδα… Και όταν λέμε όλο το προσωπικό, δεν εννοούμε μία «δούλα», έναν οδηγό και άντε κανά δυο bodyguards… Μιλάμε για στρατό απολυμένων… Τόσο που η ΕΛΣΤΑΤ ανησυχεί μήπως μεταβληθεί ο δείκτης της ανεργίας (προς τα πάνω φυσικά)! Και για να δώσουμε μια τάξη μεγέθους, ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες, θα πούμε μόνο ότι η Γιάννα στο σπίτι είχε μόνιμη κομμώτρια που εργαζόταν αποκλειστικά στη βίλα της Φιλοθέης! (Γατάκια)!


- από το enimerosi24