ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Διάψευση του MEGA, σε ζωντανή σύνδεση...

** Αμέσως μετά την "ψήφιση του προϋπολογισμού από την Ενωση Κεντρώων", η διάψευση για τη νεα αποκάλυψη στο πόθεν εσχες Σταθάκη...
Τελικά ο κ. Σταθάκης δεν είχε ξεχάσει μόνο το εκατομμυριάκι να δηλώσει στο πόθεν έσχες του. Εχει κι άλλα προβλήματα, σε σχέση με ακίνητα κι άλλα περιουσιακά του στοιχεία. Πρόκειται να ανοιχθούν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί.  Ο κ. Δημήτρης Τάκης απέδωσε τις πληροφορίες στον πρόεδρο της Επιτροπής για το πόθεν εσχες, Γιώργο Βαρεμένο.
Και πάνω που ετοιμαζόμασταν να πούμε, "είμαστε όλοι Βαρεμένοι", ήρθε η... διάψευση απο το Μαξίμου: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον κ. Σταθάκη.
Με τον κ. Τάκη?..

** Δεν πρόλαβε ο Δημήτρης Τάκης να πει στην Τρέμη την πληροφορία του, πως, η Ενωση Κεντρώων θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό (ηδη στην οθόνη, αναγραφόταν σε κάρτα η φοβερή αποκλειστικότητα), όταν μπούκαρε στο πλάνο ο εκπρόσωπος της ΕΚ. 
Ολοι περίμεναν την επιβεβαίωση της είδησης, αλλά το κείμενο της ανακοίνωσης έλεγε τα ακριβώς αντίθετα: Τριάντα χρόνια έχουν αποκλείσει τα media το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος επαναλαμβάνει στον κ. Τσίπρα ότι ακριβώς είχε πει στους Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά: Οικουμενική κυβέρνηση με συμμετοχή οπωσδήποτε της ΝΔ. 
Αλλη μια αποκλειστικότητα του ΜΕGΑ, στο πυρ το εξώτερον...

- από το nonews-news