ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Πόθεν Έσχες κύριε Ψυχάρη;

Ο οικονομικός εισαγγελέας ζητά να ελεγχθεί ο εκδότης του ΔΟΛ

Αίτημα προς την επιτροπή Πόθεν Έσχες για έλεγχο στον εκδότη, Σταύρου Ψυχάρη, σχετικά με τα δάνεια του Δ.Ο.Λ έστειλε  ο οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου.
Υπενθυμίζεται και πάλι ότι ο εκδότης έχει κληθεί για ανωμοτί κατάθεση από τους οικονομικούς εισαγγελείς, Παν. Αθανασίου και Γαληνό Μπρη που διερευνούν την  υπόθεση δανειοδότησης του ΔΟΛ από τρεις τράπεζες.
Το αφεντικό του ΔΟΛ έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί στις 14 Δεκεμβρίου για τα επονομαζόμενα «θαλασσοδάνεια» που έχουν χορηγηθεί όχι μόνο στον Οργανισμό αλλά και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις του. Ο Ψυχάρης είχε κληθεί σε κατάθεση (στις 13 Νοεμβρίου) με την ιδιότητα του ύποπτου για τη διάπραξη του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας σε απιστία. Για την.. απιστία ελέγχονται ως φυσικοί αυτουργοί, στελέχη των επίμαχων τραπεζών (ήδη κληθεί από τους εισαγγελείς ως ύποπτοι περίπου σαράντα πέντε τραπεζικοί), που ως μέλη επιτροπών ενέκριναν τα θαλασσοδάνεια σε επιχειρήσεις ΜΜΕ..