ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

H αρχή του τέλους των "χρεωκοπημένων" εκδοτών

«Αγγελιοφόρος»: νέα απεργιακή έκδοση
 των εργαζομένων διανέμεται δωρεάν στους αναγνώστες

Κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, σε πλήρη μορφή η νέα απεργιακή έκδοση του «Αγγελιοφόρου των εργαζομένων», η οποία έρχεται να αναπληρώσει το κενό ενημέρωσης που αφήνει πίσω της η κατάρρευση της ιστορικής εφημερίδας της Θεσσαλονίκης με ευθύνη της οικογένειας του βιομήχανου Αλέξανδρου Κ. Μπακατσέλου.
Η έκδοση αυτή, μέρος της οποίας φιλοξενήθηκε ήδη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» στις 28 Νοεμβρίου, θα αρχίσει να διανέμεται δωρεάν στους πολίτες, αρχής γενομένης από την πλατεία Αριστοτέλους. Για το σκοπό αυτό ομάδα εργαζομένων θα βρίσκεται επί τόπου στις 11.30 π.μ. 
Η έκδοση φέρει τον πρωτοσέλιδο τίτλο «H αρχή του τέλους των "χρεωκοπημένων" εκδοτών / Η διαπλοκή… πτωχεύει» και μέσω αυτής οι απλήρωτοι συντάκτες ..
του εκδοτικού ομίλου επιχειρούν να αναδείξουν τις προνομιακές σχέσεις αμοιβαίου οφέλους και αλλότριου κέρδους μεταξύ ΜΜΕ, τραπεζών και πολιτικών κέντρων
Πρόκειται για το δεύτερο απεργιακό φύλλο που εκδίδουν οι εργαζόμενοι της υπό πτώχευση Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος ΑΕ, η οποία μέχρι πρότινος εκμεταλλευόταν τις εφημερίδες «Αγγελιοφόρος» και «Αγγελιοφόρος της Κυριακής», το περιοδικό Close Up και σειρά άλλων εντύπων.
- περισσότερα στο agelioforum