ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Οι body guards Μπακατσέλου φωτογράφιζαν τους διαδηλωτές

Απλήρωτοι εργαζόμενοι του υπό πτώχευση «Αγγελιοφόρου» διαμαρτυρήθηκαν το Σάββατο (28.11) λίγο πριν από το μεσημέρι έξω από την πολυτελή οικία του μεγαλοβιομήχανου Αλέξανδρου Κ. Μπακατσέλου στους Νέους Επιβάτες, στη Θεσσαλονίκη.
Δημοσιογράφοι, τεχνικοί Τύπου και διοικητικοί υπάλληλοι, αρκετοί εκ των οποίων μαζί με τα παιδιά τους, συγκεντρώθηκαν γύρω στις 11.30 π.μ., ύψωσαν πανό και διαδήλωσαν ειρηνικά κατά του κύριου μετόχου της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος ΑΕ, η οποία οδεύει ολοταχώς προς χρεοκοπία.
Οι διαμαρτυρόμενοι φώναξαν συνθήματα κατά της επιφανούς οικογένειας Μπακατσέλου, ζητώντας τις δεδουλευμένες αποδοχές τους και τις αποζημιώσεις τους, συνολικού ύψους 3,45 εκατ. ευρώ,.. και ενημέρωσαν διερχόμενους και κατοίκους της περιοχής για τα αιτήματά τους.
Δεκάδες πολίτες έδειξαν ενδιαφέρον για τους λόγους της διαμαρτυρίας, εξέφρασαν τις επιδοκιμασίες τους προς τους εργαζόμενους και εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους υπέρ του αγώνα τους.
- περισσότερα στο agelioforum