ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Γιάννης Καραγιώργης: Απεταξάμην την διαπλοκή

Γιάννης Καραγιώργης
Επίσημη παρουσίαση του περιφερειακού τηλεοπτικού δικτύου Hellasnet

Σε ειδική τελετή στο Μουσείο της Ακρόπολης, παρουσιαστηκε το νέο τηλεοπτικό δίκτυο HellasNet, το οποίο συνίσταται από 11 περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
Το νέο δίκτυο επιχειρεί, λέει, να ενώσει το κέντρο με την Περιφέρεια, διατηρώντας αναλλοίωτα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε τοπικού τηλεοπτικού σταθμού.
«Η πρόταση της Hellasnet φιλοδοξεί να αλλάξει την αντίληψή μας για την τηλεόραση, αναδεικνύοντας τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς απ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας σε πρωταγωνιστές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εφοπλιστής και Διευθύνων Σύμβουλος του δικτύου, Γιάννης Καραγιώργης, προλογίζοντας την εκδήλωση.
«Σεβόμαστε την εξουσία της τηλεόρασης, αλλά παράλληλα την φοβόμαστε» είπε χαρακτηριστικά,..
επισημαίνοντας ότι η Hellasnet θα σταθεί μακριά από κάθε είδους διαπλοκή και συμφέροντα.
Την στρατηγική του καναλιού παρουσίασαν ο Κώστας Βαξεβάνης, Διευθυντής Ενημερωτικού Τομέα, ο Σωτήρης Ρούσσης, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης και ο Βαγγέλης Μαυρογιάννης, Διευθυντής Προγράμματος και Περιεχομένου.
Το κεντρικό δελτίο παρουσιάζει ο Κώστας Αργυρός, ενώ θέση σχολιαστή στα ειδησεογραφικά προγράμματα έχει ο Σταύρος Λυγερός.
Σήμερα το δίκτυο αποτελούν 11 κανάλια και συγκεκριμένα τα Alfa Τηλεόραση Βορείου Ελλάδος (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη), Corfu Channel/Τηλεόραση της Κέρκυρας (Δυτική Ελλάδα), Δίκτυο 1 Καστοριάς (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας), ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας (Στερεά Ελλάδα), Irida TV της Ρόδου (Δωδεκάνησα) PLP Αχαΐας (Πελοπόννησος), Sitia TV του Λασιθίου (Κρήτη), TVM Λέσβου (Βόρειο Αιγαίο), TRT Μαγνησίας (Θεσσαλία) και Attica TV (Αττική).