ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Κρίμα είστε και δημοσιογράφος...

- Άγριος τσακωμός στον αέρα μεταξύ Χατζηνικολάου-Θεοδωράκη
- Θεοδωράκης: «Λέτε ψέματα» -Χατζηνικολάου: «Ντροπή σας»

*** Άγριος καυγάς στον αέρα του STAR, που ξάφνιασε τους πάντες, ξέσπασε χθες βράδυ μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του Σταύρου Θεοδωράκη.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού, καλεσμένος στην εκπομπή Στον Ενικό, του Νίκου Χατζηνικολάου δέχτηκε ερώτηση από τον δημοσιογράφο σχετικά με το μνημόνιο. Η συγκεκριμένη ερώτηση όμως στάθηκε η αφορμή να ξεσπάσει ο μεγάλος καυγάς.
Συγκεκριμένα ο Σταύρος Θεοδωράκης ερωτηθείς για τη θετική του στάση στο τρίτο Μνημόνιο..
απάντησε ότι το κόμμα του δεν υπερψήφισε τα μέτρα, αλλά «την παραμονή της χώρας στο ευρώ».
«Λέτε ψέματα, δεν ψηφίσαμε τρίτο Μνημόνιο», είπε ο κ. Θεοδωράκης.
«Ντροπή σας, ντροπή σας που λέτε πως λέω ψέματα. Αποδείξτε μου ότι υπήρξε ψηφοφορία στη Βουλή που αφορούσε το ευρώ. Ντρέπομαι που με αναγκάζετε να μιλήσω έτσι», απάντησε ο κ. Χατζηνικολάου. «Υπήρξε ψηφοφορία για το ευρώ; Εγώ θυμάμαι ψηφοφορία για το τρίτο Μνημόνιο», είπε και κάλεσε τον συνομιλητή του να ανακαλέσει.
«Κρίμα είστε και δημοσιογράφος. Στριμωχτήκατε και στρέφεστε κατά των δημοσιογράφων», πρόσθεσε.
( parapolitika.gr)

*** Οσο εξελισσόταν ο καυγάς στο στούντιο ο Δημήτρης Τσιόδρας που εκτελεί χρέη εκπροσώπου Τύπου στο Ποτάμι, άρχισε να σηκώνει tweets κατηγορώντας τον Νίκο Χατζηνικολάου για τις θέσεις που εξέφραζε. Μετά το τέλος της εκπομπής ο Χατζηνικολάου ενημερώθηκε για αυτό το συμβάν και σήμερα το πρωί στη ραδιοφωνική του εκπομπή επανήλθε δριμύτερος. Οπως είπε μετά το τέλος τις εκπομπής έκατσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον Ιωσήφ Καλαμαράκη του Real FM και ανέσυραν όλες τις δηλώσεις και αναφορές του Σταύρου Θεοδωράκη για τη συμφωνία που έπρεπε να γίνει με την τρόικα και τις έπαιξε στην εκπομπή αναδεικνύοντας την αναντιστοιχία  όσων ο επικεφαλής του Ποταμιού έλεγε πριν λίγους μήνες και σε αυτά που υποστήριζε στη χθεσινή εκπομπή. Επίσης ο Χατζηνικολάου άσκησε σφοδρή κριτική τόσο στο Σταύρο Θεοδωράκη όσο και στο Δημήτρη Τσιόδρα για τα tweets.(enimerosi24)