ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Πρωτοβουλίες

Aπλήρωτος ο ιταλός γραφίστας (φωτό και σχόλιο αναγνώστη)
Στο ενεργητικό του Γιώργου Τράγκα θα προστεθούν ακόμα δύο δημοσιογραφικές πρωτοβουλίες του: Η εκπομπή του στην τηλεόραση του «κεντροαριστερού» Action 24 και η νέα του «κεντροδεξιά» εφημερίδα «Ανεξαρτησία».
Αφήνω στην κρίση των ειδικών την αποτίμηση (οικονομική, εργασιακή, φορολογική και ιδεολογικοπολιτική) των προηγούμενων επιχειρήσεων ΜΜΕ του κ. Τράγκα και στέκομαι στο σημερινό πολιτικό στίγμα της εφημερίδας του.
Είναι προφανώς κατά της κυβέρνησης Τσίπρα («που οδηγεί την κοινωνία σε ολοκαύτωμα», «αντιγράφει από τον δρα Γκέμπελς το περιουσιολόγιο» κ.λπ).
Η «Ανεξαρτησία» υποστηρίζει ένα νέο δεξιό κόμμα τύπου Σαρκοζί: «με πρωτεργάτες πολιτικούς.. και επιχειρηματίες που βαρέθηκαν να κρύβονται και θέλουν να πάψει να κατακρίνεται το επιχειρείν από την Αριστερά».
Συγκεκριμένα αναφέρονται οι Απ. Τζιτζικώστας, Μ. Βορίδης, Τάκης Μπαλτάκος, Γ. Κατατζαφέρης και «άτομο του βασιλιά Κωνσταντίνου»...
Δ.Τ. (ΕφΣυν)