ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Δώσε και σ΄ εμάς θείο...

Επιστολή πρώην εργαζομένων στην ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Kωστόπουλου

"Μετά από 2 ολόκληρα χρόνια  καταφέραμε εμείς οι εργαζόμενοι του κ. Πέτρου
Κωστόπουλου με έξοδα και προσφυγές να αποδείξουμε στα Δικαστήρια του Πειραιά ότι ο πρώην εκδότης δεν είχε κανένα λόγο να πτωχεύσει στον Πειραιά. Και ενώ συνεχίζουμε στα Δικαστήρια των Αθηνών τις δικαστικές μας διεκδικήσεις,  μαθαίνουμε τώρα ότι τελικά η εταιρεία που είχε μηνύσει τον κτηματομεσίτη ο οποίος πτώχευσε τον Κωστόπουλο στον Πειραιά αλλά και τον ίδιο τον πρώην εκδότη για απάτη δικαστηρίου και ηθική αυτουργία σε απάτη δικαστηρίου αντίστοιχα, δεν θα υποστηρίξει την μήνυση. Η εταιρεία που με τα δικόγραφά της μίλησε καθαρά για απάτη  δικαστηρίου, τώρα που έρχεται η ώρα να υποστηρίξει την μήνυσή της..
 δεν το κάνει; Γιατί;;;
Δεν πειράζει! Μπορεί στις 7 Δεκεμβρίου να μη γίνει το δικαστήριο στο οποίο πολλοί από εμάς τους εργαζομένους έχουμε κλητευθεί ως μάρτυρες κατηγορίας – γιατί όπως ενημερωθήκαμε από την δικηγόρο μας η πλευρά Κωστόπουλου θα ζητήσει αναβολή - , όμως την ποινική δίωξη των παραπάνω θα την υποστηρίξουμε οι εργαζόμενοι, καθώς όπως υποστηρίξαμε  ο πρωην εκδότης δεν έπρεπε να πτωχεύσει (και μάλιστα στον Πειραιά) και δικαιωθήκαμε.
Γιατί μπορεί μέχρι σήμερα να μην έχουμε βρει το δίκιο μας όμως η δικαστική μας διεκδίκηση δεν έχει τελειώσει και όσοι μπήκαν εμπόδιο σε αυτή με προσχηματικές πτωχεύσεις και με μάρτυρες ευκολίας στον Πειραιά, εξαπατώντας τους δικαστές, υποβάλλοντάς μας σε έξοδα και πρόσθετη ψυχική ταλαιπωρία, θα πρέπει να τιμωρηθούν. 
Η δικηγόρος μας θα μας ενημερώσει για τις περαιτέρω κινήσεις μας. Μέχρι τότε καλούμε τον κ. Πέτρο Κωστόπουλο να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του απέναντί μας.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ"