ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Οι γόνοι (Μάνια - Θεοχάρης) και η «Ελευθεροτυπία»

Για τις 17 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση στη Διοικητική Επιτροπή Σημάτων του υπ. Ανάπτυξης της διεκδίκησης των σημάτων «Ελευθεροτυπία» και «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία». Τα διεκδικεί ο εκδότης Θεοχάρης Φιλιππόπουλος από την εταιρεία Χ.Κ. Τεγόπουλος, η οποία έχει πτωχεύσει και εκπροσωπείται πλέον από τον σύνδικο που έχει ορίσει το δικαστήριο.
Το αίτημα αναβολής υποβλήθηκε από την πλευρά της Μάνιας Τεγοπούλου, μετόχου και προέδρου του Δ.Σ. της Χ.Κ. Τεγόπουλος, και έγινε δεκτό. Υπέρ του συνδίκου σκοπεύουν να παρέμβουν και απολυμένοι, πρώην εργαζόμενοι της "Ελευθεροτυπίας".
Υπενθυμίζεται ότι σε συμφωνητικό που υπεγράφη μεταξύ του πατέρα του Θ. Φιλιππόπουλου, Αλέκου, με τον εκδότη της «Ελευθεροτυπίας» Κίτσο Τεγόπουλο πατέρα της Μάνιας, προβλεπόταν..
ότι ο τίτλος ανήκει στον Κίτσο, εκτός εάν η εφημερίδα σταματήσει να κυκλοφορεί για οποιονδήποτε λόγο και για διάστημα ενός έτους, οπότε ο τίτλος επιστρέφει στον Θεοχάρη Φιλιππόπουλο. (Avgi)