ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Τα δέκα επαγγέλματα με τους περισσότερους ψυχοπαθείς

Το να εντοπίσεις έναν πραγματικό ψυχοπαθή δεν είναι πάντα εύκολο καθώς πολλοί είναι αυτοί που παρουσιάζουν συμπτώματα χωρίς όμως στην πραγματικότητα να πάσχουν από αυτή την διαταραχή στην προσωπικότητά τους.
Για παράδειγμα οι ψυχοπαθείς είναι κατά βάση άτομα αντικοινωνικά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι έχουν τέτοιες τάσεις είναι οπωσδήποτε και ψυχοπαθείς.
Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες οι ψυχοπαθείς δεν έχουν τύψεις για καταστροφικές πράξεις, αδυνατούν να νιώσουν συμπάθεια προς κάποιο πρόσωπο και επιδεικνύουν τάσεις κυριαρχίας σε ανθρώπους. Με βάση αυτά τα.. χαρακτηριστικά ο Independent έφτιαξε μια λίστα με τα δέκα επαγγέλματα στα οποία είναι πολύ πιθανόν να εντοπίσει κανείς κάποιον ψυχοπαθή. Βέβαια σε κάποια από τα επαγγέλματα αυτά απασχολούνται οι περισσότεροι εργαζόμενοι οπότε είναι φυσικό να βρεις περισσότερους... ψυχοπαθείς.
Στη λίστα, μεταξύ άλλων, βρίσκονται οι διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρειών, οι δικηγόροι, οι δημοσιογράφοι, οι αστυνομικοί κ.α. Αναλυτικά στη λίστα του Independent περιλαμβάνονται:
- Οι διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρειών
- Οι δικηγόροι
- Οι εργαζόμενοι σε ΜΜΕ
- Οι πωλητές
- Οι χειρουργοί
- Οι δημοσιογράφοι
- Οι αστυνομικοί
- Οι ιερείς
- Οι σεφ
- Οι δημόσιοι υπάλληλοι