ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Δημοσιογράφοι σαν περιστρεφόμενες πόρτες

Από δημοσιογράφοι --) πολιτικοί και τούμπαλιν. Ο Παντελής Καψής και ο Δημήτρης Τσιόδρας μοιάζουν σαν περιστρεφόμενες πόρτες στα ξενοδοχεία: από τη μία μπαίνουν στην πολιτική, από την άλλη επιστρέφουν στη δημοσιογραφία. Ο λόγος τους, όπως καταλαβαίνετε, είναι ο πλέον αξιόπιστος.
Ο Καψής απέτυχε στις τελευταίες εκλογές οπότε βρήκε καταφύγιο στον (που αλλού) Σκάι. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες θα επιστρέψει και ο Δημήτρης Τσιόδρας, σταματάει πια να είναι εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού. Οι φήμες λένε πως τον «έφαγαν» τα tweets που ανέβαζε εναντίον του Νίκου Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «στον ενικό» με καλεσμένο τον Σταύρο Θεοδωράκη.
Είναι κακό να περνάς από τη δημοσιογραφία στην πολιτική; Φυσικά και όχι, θεμιτό είναι. Το κακό είναι όταν από την πολιτική επιστρέφεις στη δημοσιογραφία. Πολύ περισσότερο όταν επιστρέφεις και ως αποτυχημένος. Ο Παντελής Καψής ας πούμε απέτυχε όχι μόνο στις βουλευτικές αλλά..
και στις ευρωεκλογές ακόμα, αλλά τώρα μας διαφωτίζει από το Σκάι (και το Έθνος, στις... μέσα σελίδες του πια).
Από την άλλη ο Δημήτρης Τσιόδρας είχε φτάσει να είναι έως και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του μη εκλεγμένου πρωθυπουργού, τραπεζίτη, Λουκά Παπαδήμου. Αλλά τώρα θέλει να επιστρέψει στη δημοσιογραφία. Για ποιο λόγο άραγε; Για να αντιταχθεί με τα σχόλια που θα κάνει στο Ποτάμι, ας πούμε; Ο πρώην εκπρόσωπος του κόμματος;
Υπενθυμίζω πως και ο Παντελής Καψής ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος του Λουκά Παπαδήμου. Ωραίος, επίσης. «Έχουν βάλει στο στόχαστρο τα Μέσα Ενημέρωσης με διαδικασίες που θυμίζουν Τουρκία του Ερντογάν, έξω από το ευρωπαϊκό πλαίσιο» έγραψε χθες στο Έθνος, ο υπουργός του μορφώματος της ΝΕΡΙΤ, ο υπουργός του Σαμαρά που έκλεισε την ΕΡΤ. Look who's talking.
Ο Σκάι πάντως τους μαζεύει όλους. Ο Σκάι είναι το νέο Mega. Και ο «Βήμα 99.5» ο νέος «Σκάι 100.3».

- e-tetradio.gr