ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Ο Αλαφούζος βάζει τον Κοντομηνά στο πρακτορείο

Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα με την αποχώρηση του Θέμη Αλαφούζου και της «Καθημερινής» από το πρακτορείο διανομής «Ευρώπη», η στήλη είχε αποκαλύψει και την πρόθεση του γνωστού εκδότη να πουλήσει τις μετοχές που διαθέτει στη συγκεκριμένη επιχείρηση.
Στο πλαίσιο αυτό, όπως μαθαίνουμε, η πλευρά Αλαφούζου φέρεται να έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον ισχυρό άνδρα του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, προκειμένου να του μεταβιβάσει τις μετοχές που διαθέτει στην «Καθημερινή».
Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι προσφάτως ο Κοντομηνάς προχώρησε στην εξαγορά του ποσοστού που διέθετε η οικογένεια Αλαφούζου στην αθλητική εφημερίδα «Sportday». Επίσης, έχει ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το αφεντικό του καναλιού της Κάντζας διατηρεί καλές σχέσεις με τον Λεωνίδα Μπόμπολα, που δείχνει να κινείται σε.. διαφορετική τροχιά από τον αδερφό του, Φώτη, ο οποίος έχει τον πρώτο λόγο στο πρακτορείο «Ευρώπη».
Εφημερίδα Παραπολιτικά - ένθετο secret