ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Αποχώρησε κι ο Γιώργος Σαραντάκος από τo Mega

Κι άλλος δημοσιογράφος αποχώρησε από το Mega αρνούμενος να αποδεχτεί νέα μείωση του μισθού του. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο του ελευθερου ρεπορτάζ Γιώργο Σαραντάκο που μετά από 25 χρόνια φεύγει από το Μega αν και αποτελούσε σήμα κατατεθέν και σημείο αναφοράς για τον τηλεοπτικό σταθμό της Μεσογείων.
Πριν τον Σαραντάκο είχαν αποχωρήσει από το κανάλι ο επικεφαλής του τμήματος Διεθνών Ειδήσεων Στρατής Αγγελής, η Κωνσταντίνα Καζαντζή που κάλυπτε το ναυτιλιακό και πειραϊκό ρεπορτάζ, ο πλέον έμπειρος ρεπόρτερ του εργατικού - ασφαλιστικού ρεπορτάζ Στέλιος Παπαπέτρου καθώς και ο αρχισυντάκτης του ελεύθερου Σωτήρης Τζιομπανούδης.
Ο ενημερωτικός τομέας του Mega, αποψιλώνεται κι αυτός με τη σειρά του, ακολουθώντας το..
παράδειγμα του ΑΝΤ1 που εδώ και μήνες προχωρά σε εκκαθαρίσεις στο ειδησεογραφικό - κι όχι μόνο-  τμήμα του σταθμού. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα έφυγαν από το κανάλι του Κυριακού ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης Βασίλης Πελέκης, ο υπεύθυνος παραγωγής Κώστας Θωμάκος, καθώς και ο υπεύθυνος στο desk των ειδήσεων Νίκος Μερτζάνης.

YΓ Ακουγεται οτι ο Γ. Σαραντάκος έχει επαφές με το Star ενώ κάποιοι λένε ότι έχει ήδη «κλείσει» με το κανάλι των Βαρδινογιάννηδων.