ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Βραβείο στον Στρατή Μπαλάσκα

Στον ανταποκριτή του ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Λέσβο, Στρατή Μπαλάσκα, απονέμεται το «Βραβείο Ανδρέας Χριστοδουλίδης» του Πρακτορείου για το 2015.
Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων έχει θεσμοθετήσει το «Βραβείο Ανδρέας Χριστοδουλίδης», με στόχο την επιβράβευση κάθε χρόνο ενός δημοσιογράφου του ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την συνεισφορά του στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.
Ο Στρατής Μπαλάσκας με τα ρεπορτάζ, τις συνεντεύξεις και τα ειδικά θέματα που υπέγραψε, παρουσίασε με συγκλονιστικό τρόπο τα πρόσωπα και τις πτυχές της προσφυγικής κρίσης,.. 
αναδεικνύοντας τις τεράστιες δυνατότητες του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην ενημέρωση.
Ο Στρατής Μπαλάσκας είναι ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Λέσβο από το 1998, και έχει καλύψει με υποδειγματικό επαγγελματισμό το ρεπορτάζ στον νομό, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του ανατολικού Αιγαίου. Εργάστηκε παράλληλα επί σειρά ετών στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και ήταν από τους πρωτεργάτες της εφημερίδας της Λέσβου, «Εμπρός» από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας της, το 2003.