ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Ποιος Πούτιν;

Μέχρι και ο Νταβούτογλου δουλεύει τον (υποτίθεται) πανίσχυρο κι αποφασιστικό Ρώσο Πρόεδρο  Βλαντιμίρ Πούτιν.
«Αν η Τουρκία αποφάσισε να γλείψει τους Αμερικανούς σε ένα σημείο, δικό της πρόβλημα» είχε δηλώσει ο Πούτιν και πολλοί τον χειροκρότησαν (πρώτη από όλους η Ελεύθερη Ωρα). Ηρθε όμως ο Νταβούτογλου (ποιός; ο Νταβούτογλου!) και τον εξευτέλισε λέγοντας: «Δεν μπορούμε να τον πάρουμε στα σοβαρά».
«Οι δηλώσεις του Πούτιν δεν ταιριάζουν στη φύση του σύγχρονου κόσμου ή των ρωσοτουρκικών σχέσεων. Οπότε, αντί να απαντήσω στις δηλώσεις του με τον ίδιο τρόπο, απλά χαμογελάω. Το να πάρω σοβαρά τις δηλώσεις του θα ήταν προσβολή», είπε ο Νταβούτογλου που συνέχισε να διασύρει τον Πούτιν:
«Πιθανόν να πρόκειται για κατάλοιπο από τις παλιές του ημέρες στην KGB. Η εποχή της..
σοβιετικού τύπου προπαγάνδας έχει περάσει προ πολλού. Με κάθε δήλωση που κάνει ο Πούτιν ο κόσμος γελάει. Δεν μπορούμε να τα πάρουμε σοβαρά αυτά που λέει».
Οπως και κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά τον Πούτιν και την αριβίστικη πολιτική του. Αν ο Πούτιν ήταν σοβαρός, αυτή την στιγμή στα κυβερνητικά κτίρια της Αγκυρας θα κυμάτιζαν ρωσικές σημαίες...
Κ. Χ. (αναγνώστης)