ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Η τσογλανοπαρέα των σκουληκιών είναι ακόμα εδώ...

Ο Λάκης Λαζόπουλος εκφράζει -μέσω άρθρου- την απέχθειά του για Μουρούτηδες, Αδώνιδες, Βορίδηδες και λοιπούς καλαματιανούς...

(...) Η τσογλανοπαρέα των σκουληκιών, που ανδρώθηκε στα υγρά υπόγεια του Μαξίμου, είναι ακόμα εδώ. Πως στήθηκε λοιπόν το σκηνικό των εκλογών στην Ν.Δ; Η παρέα εξόντωσης που είχε φτιαχτεί επί της τελευταίας διακυβερνήσεως, με τους Μουρούτηδες, τους Λαζαρίδηδες, τους Σταμάτηδες, τους Αδώνιδες, τους Βορίδηδες και τους λοιπούς Καλαματιανούς δρούσε ανενόχλητα στην πόλη. Μία λέξη αντίθετη αρκούσε να κινήσει γη και ουρανό και τιμωρίες και απειλές και εκβιασμούς έσχατους.
Όταν όμως, παρ΄όλα αυτά, ο λαός έστειλε αυτούς τους ανθρώπους στα αποδυτήρια της ιστορίας αυτοί γατζνώθηκαν πάνω στον  εγωισμό τους, ενώ πάνω στην κατάθλιψη του αρχι-εγωιστή άρχισαν να σκαρφαλώνουν τα ακροδεξιά σαλιγκάρια που μόλις είχαν πάρει εξουσία και τρέχαν..
ακόμα τα σάλια τους.
(...)
Τίποτα. Δεν έχω να περιμένω τίποτα.
Με απελπισία μπαίνω, θα μπω στο 2016.
Βλέπω στην είσοδο του χρόνου αυτού πάλι.
Παντού μπροστά
Οι γελοίοι των καιρών...

- απόσπασμα από εκτενές «οργισμένο» άρθρο του Λάκη Λαζόπουλου στο altsantiri, για τα τεκταινόμενα στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τα τελευταία «γεγονότα» με τον Αδωνι Γεωργιάδη έξω από το Βέμπο και τα όσα επακολούθησαν.