ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Το πιο δυνατό μαστίγιο του Ψυχάρη

Ποιος είναι ο «Μπάμπης» του ΔΟΛ

Ποιο είναι το πιο δυνατό μαστίγιο του Ψυχάρη σε όλον τον ΔΟΛ; Μπορεί ο Παπαχρήστος, ο Χιώτης, ο Τσιντσίνης, ο Πρετεντέρης, ο Νότης Παπαδόπουλος – μπορεί ακόμα και ο νυχτερινός ραδιοφωνικός Προβατάς με τη ζεστή φωνή αλλά και τις σταγόνες δηλητήριου για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Όλοι ενδεχομένως να υπήρξαν κάποια στιγμή κορυφαία μαστίγια στη Μιχαλακοπούλου, αλλά εδώ και καιρό το πιο δυνατό φραγγέλιο του Συγκροτήματος το κρατάει ένα εκ μεταγραφής χέρι. Εκείνο τού Μπάμπη Παπαπαναγιώτου που μετά την αντμνημονιακή εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Seven έγινε μνημονιακότερος των μνημονιακών στο Βήμα FM. Κάτι δηλαδή αντίστροφο με την περίπτωση του Λιάτσου που έπαιξε αντιμνημονιακό σέντερ φορ στη δυνατή ομάδα του Real FM όταν απομακρύνθηκε από τη ΕΡΤ και πήρε εκπομπή στον σταθμό του..
Αμαρουσίου πριν αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι στην αποκαλυπτική και αδυσώπητη δημοσιογραφία τής κυριακάτικης Kontra.
Ο άλλος «Μπάμπης» των ερτζιανών, ο Μπάμπης του ΔΟΛ, δεν έχει απλώς αντιπολιτευτικό μαστίγιο, έχει κνούτο – δερμάτινο με σφαιρίδια που πληγώνουν βαθιά. Ο μεγαλύτερος χρόνος της εκπομπής του με τον Άρη Ραβανό (που απέχει πολύ από το να τον πεις σκληρό και ανελέητο) αφιερώνεται σε μια σκαιά αντικυβερνητική ρητορική.
- διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια στο harddog-sport ΕΔΩ