ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Οι απολίτιστοι της ΝΔ...

- Πως ο Λαζόπουλος προκάλεσε κρίση στη ΝΔ - Ο πρόεδρος της ONNEΔ απαντά στους  «χθεσινούς - λαϊκιστές» του κόμματος 

Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές για νέο αρχηγό στη ΝΔ και οι κόντρες στο εσωτερικό του κόμματος καλά κρατούν.
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Σάκη Ιωαννίδη, να δεχτεί τα πυρά του Άδωνη Γεωργιάδη και του συνεργάτη του Σαμαρά, Γιώργου Μουρούτη και μάλιστα εξ αιτίας του Λάκη Λαζόπουλου.
Οι Μουρούτης και Γεωργιάδης εγκάλεσαν (μέσω twitter) τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, επειδή παρευρέθηκε στην παράσταση που ανεβάζει ο Λαζόπουλος στο θεατρο Γκλόρια, κι αυτό γιατί, λένε, ο ηθοποιός χρόνια τώρα στηρίζει ανοιχτά τον ΣΥΡΙΖΑ και καταφέρεται εναντίον της ΝΔ μέσω του τηλεοπτικού Αλ Τσαντίρι.
Οι σεσημασμένοι Αδωνης και Μουρούτης «τρελάθηκαν» ακόμη περισσότερο όταν ο Σάκης Ιωαννίδης μετά το τέλος της παράστασης ανέβηκε με τον πολιτευτή της ΝΔ Ευριπίδη.. Στυλιανίδη, στη σκηνή όπου και συνεχάρησαν τον ηθοποιό ενώ εν συνεχεία φωτογραφήθηκαν μαζί του.

«Αγκαλιές με τους χειρότερους υβριστές της παράταξης; Ντροπή!» έγραψε ο Μουρούτης κάτω από τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media, ενώ ο Αδωνις αρκέστηκε σε ένα... πολυσημαντο «Ουδέν σχόλιο»...
Η απάντηση από τον αρχηγό της ΟΝΝΕΔ προς τους επικριτές του, ήρθε μέσω Facebook. Ο Ιωαννίδης αφού ξεκαθάρισε πως «άλλο η πολιτική και άλλο το θέατρο» σημείωσε:
"Ο ´Αδωνις Γεωργιάδης και ο Γιωργος Μουρούτης με μέμφονται που πήγα και είδα την παράσταση του Λαζόπουλου. Με το Λαζόπουλο διαφωνώ 100% πολιτικά αλλά εκεί πήγα να δω τη παράσταση και όχι να κάνω πολιτική κουβέντα. Δεν τους αδικώ όμως, ήρθαν μόλις χθες στην παράταξη και δεν γνωρίζουν ακόμα τον πολιτικό πολιτισμό μας. Παρόλα αυτά ξέρουν καλά να λαϊκίζουν. Όμως δεν θα ανεχθώ μαθήματα κομματικού πατριωτισμού από κάποιον που μέχρι και το 2004 ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και από κάποιον άλλο που μέχρι το 2009 ήταν βουλευτής άλλου κόμματος. Δεν θα ανεχτώ μαθήματα από κάποιους που έβριζαν μέχρι χθες την ΝΔ, τον Καραμανλή και έλεγαν να καταργηθεί η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Ως εδώ κύριοι, η παράταξη επιστρέφει στις ρίζες της".
Στη συνέχεια απάντησε ο Γεωργιάδης επιλέγοντας με προσοχή τις λέξεις:
"Ουδέν Σχόλιον" έγραψα το πρωί, το ίδιο και τώρα. Χρόνια πολλά ανέμενα να μου πεις, εσύ ήθελες αυτά....Όλα καλά: