ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Μαΐου 2023

H Ντόρα Κουτροκόη ξεκινάει εκπομπές στο ACTION 24


Η Ντόρα Κουτροκόη κάνει πρεμιέρα σήμερα στο ACTION 24 με τις «Εξελίξεις», εκπομπή που θα προβάλλεται κάθε μέρα (Δευτέρα-Παρασκευή) στις 18:00, μία ώρα πριν από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του καναλιού.
Θυμίζουμε ότι η Ντόρα Κουτροκόη ήταν στον ΣΚΑΪ, στην πρωινή εκπομπή, όταν το κανάλι τον περασμένο Δεκέμβριο την άδειασε ξαφνικά. Μάλιστα η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της τότε ανέφερε: 
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για την απόλυση της δημοσιογράφου Ντόρας Κουτροκόη από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο οποίος εν μία νυκτί και χωρίς αιτιολόγηση την απομάκρυνε από την συμπαρουσίαση της εκπομπής «ΣΗΜΕΡΑ». Εάν η εργοδοσία θεωρεί ότι απέτυχαν οι σχεδιασμοί της, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες των δικών της αποφάσεων και όχι να επωμίζεται τις συνέπειες η συνάδελφος η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με την πόρτα της εξόδου μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν και ενώ είχε εγκαταλείψει άλλη εργασία προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση του ΣΚΑΙ».