ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Σκέψου να πήγαινα να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ


ΠΑΣΟΚ δεν έχω ψηφίσει ποτέ και δεν νομίζω να το κάνω και στο μέλλον. Ούτε καν στις καλές του εποχές - η αλήθεια είναι βέβαια πως τότε δεν ψήφιζα ακόμα, μην σας κοροϊδεύω... Αλλά, ρε γαμώτο, βλέπω πως στη Μεσσηνία κατεβαίνει υποψήφια η Αριστέα Καζάκου, ένα νέο κορίτσι που το γνωρίζω πολλά χρόνια και ξέρω πόσο ικανή είναι και πόσο δουλειά θα έβγαζε αν εκλεγόταν. Μία γυναίκα δηλαδή που πραγματικά αξίζει και, μάλιστα, πολύ περισσότερο από διάφορους υποψήφιους της Αριστεράς.

Είναι αυτός ικανός λόγος για να αλλάξεις και να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ; Η ποιότητα και η ικανότητα ενός υποψηφίου; Φυσικά και είναι. Ή, μάλλον, πιο σωστά, φυσικά και θα ήταν αν ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν πιο σαφής και μιλούσε ξεκάθαρα για προοδευτική κυβέρνηση. Δυστυχώς, δεν το κάνει. Συνεχίζει να βάζει στην ίδια ζυγαριά τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία, τον Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη που μπορεί, μέσω των υποκλοπών της ΕΥΠ (πιθανότατα και του predator), να γνωρίζει άπειρα προσωπικά πράγματα για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Τέλος πάντων, τα λέω αυτά γιατί έβλεπα χθες την Αριστέα Καζάκου στον Best, ένα καλό τοπικό κανάλι της Μεσσηνίας. Σε μία ομιλία της. Πραγματικά τη θαύμασα και ομολογώ ότι δεν το περίμενα. Την προλόγισε δε ο Σταύρος Μπένος. Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά, βρισκόταν εκεί στην αίθουσα όλο το βαθύ ΠΑΣΟΚ.
Αυτό το βαθύ ΠΑΣΟΚ. Κατάρα ή ευλογία;

Δ. Κανελλόπουλος / EφΣυν