ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Μαΐου 2023

«Σμπαράλια» η σχέση Δένδια - Μητσοτάκη


Η απόφαση του Νίκου Δένδια αφενός να δώσει νέες διαστάσεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών, αφετέρου να στείλει μήνυμα όπου... δει ότι για τον ίδιο το ζήτημα δεν έχει τελειώσει, αποτέλεσε άλλο ένα «καρφί» στις σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου. 
Ο υπουργός Εξωτερικών όχι απλώς άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να έχει παρακολουθηθεί, αλλά επισήμανε, μιλώντας στην Όλγα Τρέμη, ότι κάτι τέτοιο θα σηματοδοτούσε ότι όποιος τον παρακολουθούσε έχει κάνει κακούργημα στον... μισό πλανήτη –καθώς ο ίδιος, ως εκ της θέσεώς του, μιλάει με τον μισό πλανήτη. 
Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να επισημάνει ότι το σκάνδαλο των υποκλοπών έχει απασχολήσει ακόμη και τον αμερικανό ομόλογό του, Άντονι Μπλίνκεν, υπονοώντας ότι η Ελλάδα έχει γίνει... διεθνώς ρεζίλι.
Όπως καταλαβαίνετε, τούτα ουδόλως άρεσαν στον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του, που... επιφυλάσσονται για το μέλλον –κι αυτό όσο κι αν ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας επιχείρησε να τα «μαζέψει» με διευκρινιστική-επεξηγηματική δήλωση...
Neo / matrix24