ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Μπορούν Καμπουράκης και Στάθης να «στριμώξουν» τον Μητσοτάκη; Μπορούν αλλά (μάλλον) δεν θέλουν


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε στο ΟΡΕΝ, την Τρίτη 2 Μαϊου 2023, στις 9 παρά 10 το πρωί. Απάντησε στα ερωτήματα του Δημήτρη Καμπουράκη και του Παναγιώτη Στάθη (περισσότερο μονόλογος ήταν) για το οικονομικό του πρόγραμμα, τις κυβερνητικές συνεργασίες και τις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, το τοξικό πολιτικό κλίμα, το ντιμπέιτ και τις δημοσκοπήσεις. 
Ο Μητσοτάκης με το γνωστό πνεύμα αυταρέσκειας που τον διακρίνει, δήλωσε ότι αισθάνεται ικανοποιημένος γιατί «κράτησε τη χώρα όρθια» και «τήρησε τις υποσχέσεις του».
Απορρίπτοντας αλαζονικά το πρόγραμμα 50 ημερών του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι «τα μισά από αυτά αν ήθελε να κάνει, η χώρα θα χρεοκοπούσε σε έναν μήνα», εκβιάζοντας ωμά τους ψηφοφόρους με ακατάσχετη κινδυνολογία.
Ο Μητσοτάκης ξεπέρασε τα όρια ήταν όταν ισχυρίστηκε ότι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Γιάνης Βαρουφάκης προσπαθούν να ψαρέψουν ψήφους στα νερά της Ακροδεξιάς.
 
UPD Πολλοί αναρωτιόντουσαν αν οι δύο παρουσιαστές μπορούν να στριμώξουν τον Μητσοτάκη. Οπως απεδείχθη μπορούν (και έκαναν κάποιες προσπάθειες) αλλά μάλλον δεν θέλουν να τον στριμώξουν. Και φυσικά δεν είναι οι μόνοι. 
Κάποιοι έκαναν λόγο για πανικόβλητη εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο OPEN.