ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Ποιος γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ κατεβαίνει με τον Βελόπουλο


Ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει ο παρουσιαστής της «Κοινωνίας Ωρα Μega» Ιορδάνης Χασαπόπουλος, από την έκπληξη που επιφύλαξε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή τουμεγάλου καναλιού και ο οποίος κατεβαίνει στις εκλογές με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.
Ο Γιάννης Σκάλκος, περί αυτού ο λόγος, σε ερώτηση των παρουσιαστών γιατί διάλεξε να κατέβει με τον Βελόπουλο απάντησε:
“Οπως μπόρεσα να ρωτάω όλα αυτά τα χρόνια, ήθελα να είμαι σε έναν πολιτικό χώρο χωρίς αγκυλώσεις και ιδεολογικές εμμονές. Και εκεί μπόρεσα να συμφωνήσω. Έχω δεχθεί προτάσεις και από άλλα κόμματα τα προηγούμενα χρόνια οι οποίες δεν έχουν ευοδωθεί τελικά, γιατί ασχολιόμουν και αγαπούσα τη δουλειά μου. Είναι δύσκολο, αγαπητέ μου Ιορδάνη και κυρία Βούλγαρη, ένας δημοσιογράφος μετά από 27 χρόνια να περάσει στην απέναντι όχθη. Άπαξ και διαβείς τον Ρουβίκωνα, δεν είσαι δημοσιογράφος”.
Στην εκπομπή ήταν και η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοράη που ρώτησε για το θέμα με τις καταγγελίες Μυλωνάκη σχετικά με την «Ελληνική Λύση». Ο Γιάννης Σκάλκος απάντησε λέγοντας: 
«Για τις καταγγελίες για το κόμμα ανέφερε πως, "πλέον στο κόμμα μας όλα είναι καλά. Όταν κάτι κακοφορμίζει δεν είναι καλά, όταν τελειώνει είναι κάτι καλό. Η Ελληνική Λύση με ξεκάθαρη θέση και χωρίς να χαριεντίζεται με ανθρώπους και πολιτικές που θεωρούμε υπευθύνους για τη χρεοκοπία και ότι μας έχουν γονατίσει, προχωράει κανονικά με τους υποψηφίους τους".
Αναφορικά με το "κάλεσμα" στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, επεσήμανε πως, "δεν φλερτάρουμε, ήταν ένα κάλεσμα απέναντι σε αυτό που είδαμε το προηγούμενο διάστημα. Ότι  δηλαδή οι άνθρωποι που ανήκουμε στον πατριωτικό χώρο, όχι στον ναζιστικό, έχουν κοπεί και η ΝΔ έχει άγχος να μην έχει διαρροές από τα Δεξιά της.