ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

O αρχισυντάκτης του Παπαχλιμίντζου


Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ μετά από μια ερώτηση για τον Παύλο Πολάκη και το αν θα ξεκινήσουν εκ νέου οι διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ για τον βουλευτή του μετά την «προκήρυξή» του κατά δικαστών, δημοσιογράφων και της ΑΑΔΕ. 
Η ερώτηση της Χριστίνας Βίδου, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Πάνου Σκουρλέτη που είπε αρχικά πως «είναι εκτός θέματος». «Κόβεστε γιατί είστε εκτός θέματος», είπε ο Σκουρλέτης. 
«Οι συζητήσεις οι τηλεοπτικές δεν είναι ποτέ μονοθεματικές», ήταν η απάντηση της Χριστίνας Βίδου.
Ο Σκουρλέτης συνέχισε λέγοντας με ειρωνικό τόνο: «Μου λέτε στο τελευταίο δευτερόλεπτο να τοποθετηθώ γι’ αυτό. Ειλικρινά σχετίζεται με όσα συζητάμε για τα Τέμπη, είναι to the point».
Ο δημοσιογράφος και συμπαρουσιαστής, Κώστας Παπαχλιμίντζος, αντέδρασε σε αυτό το σημείο. «Αν θέλατε να κάνετε αρχισυνταξία θα ήσασταν καλός» είπε στον Πάνο Σκουρλέτη με τη Χριστίνα Βίδου να προσθέτει «αν ήξερα ότι θα θυμώσετε με την ερώτηση...».
«Δεν θύμωσα, το βρήκα πολύ αστείο» συνέχισε σε ειρωνικό ύφος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με την δημοσιογράφο της ΕΡΤ να του απαντά «αν θεωρήσατε αστεία όσα λέει ο κ. Πολάκης, εμείς το κρατάμε. Αν νομίζατε ότι θα μπορούσατε να με προσβάλετε, σε καμία περίπτωση εγώ δεν…».
«Έχω το δικαίωμα να το σχολιάσω αυτό; Έχετε συνείδηση ότι είστε τέταρτη εξουσία; Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής» επέμεινε ο Πάνος Σκουρλέτης με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο να του λέει «είναι άκομψο και άστοχο ότι θέλετε να κάνετε τον αρχισυντάκτη».
«Έχω δικαίωμα να κάνω κριτική. Έτσι είναι η ΕΡΤ επί Νέας Δημοκρατίας; Εγώ τη θέλω πλουραλιστική» συνέχισε τον on air καβγα ο Πάνος Σκουρλέτης με τον δημοσιογράφο της δημόσιας τηλεόρασης να του απαντά «όχι σε μένα αυτά, την έζησα την ΕΡΤ και πριν».
«Το “όχι σε μένα είναι μαγκιά”» είπε, τότε, ο Πάνος Σκουρλέτης με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο να σχολιάζει «περίσσευε πριν η μαγκιά» και τον τηλεοπτικό καβγά να τελειώνει κάπου εκεί.