ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Τσαπανίδου για Μητσοτάκη: 4 χρόνια μοιράζει ευθύνες σε όλους και δεν αναλαμβάνει καμία


Με μια δηκτική δήλωση η Πόπη Τσαπανίδου σχολιάζει την ανεκδιήγητη αντιμετώπιση της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως επισημαίνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο πρωθυπουργός υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και προσβάλλει τα θύματα και τις οικογένειές τους καθώς εδώ και τέσσερα χρόνια τώρα, μοιράζει ευθύνες σε όλους και δεν αναλαμβάνει καμία ο ίδιος.
Η Πόπη Τσαπανίδου σχολίασε το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αρχή επέρριψε τις ευθύνες στον σταθμάρχη, μετά εφηύρε το «φταίνε όλοι» και σήμερα ο Γιάννης Οικονόμου υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε τίποτα από όσα γίνονταν στον ΟΣΕ.
«Επίσης δεν γνώριζε ότι η νοσηλεία εκτός ΜΕΘ οδηγεί με βεβαιότητα σε θανάτους, δεν γνώριζε για τις υποκλοπές, δεν γνώριζε και για την κατάσταση στον ΟΣΕ, για την οποία οι εργαζόμενοι προειδοποιούσαν επίμονα με εξώδικα», σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.