ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Η ομάδα… «μπάζει νερά»


Ισχυροί τριγμοί στην κυβέρνηση από την τραγωδία στα Τέμπη με τον Άδ. Γεωργιάδη να «καρφώνει» ευθέως δημοφιλείς υπουργούς που κρύφτηκαν και δεν εμφανίστηκαν για να υπερασπιστούν το κυβερνητικό έργο και το κυβερνητικό αφήγημα.
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, φρόντισε να μην μιλήσει με ονόματα όμως το μήνυμα στάλθηκε και ήταν μάλιστα ηχηρό.
«Το να έχεις υπουργούς με μεγάλη δημοφιλία είναι πολύ χρήσιμο γιατί σε μια κρίσιμη ώρα αυτοί οι υπουργοί βγαίνουν και καταθέτουν ένα τμήμα από το πολιτικό τους κεφάλαιο για να βοηθήσουν την ομάδα, την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό. Αν την κρίσιμη ώρα οι πρώτοι σε δημοφιλία εξαφανίζονται και βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά οι ίδιοι και οι ίδιοι αυτό δεν πολύ χρήσιμο στην ομάδα και η πρωτιά στη δημοφιλία μπορεί να μην τους αξίζει κιόλας» υποστήριξε ο υπουργός φανερώνοντας πως η ομάδα «μπάζει νερά».
Ο ίδιος ο Αδ. Γεωργιάδης, μετά το πέρας της συνέντευξης, φρόντισε να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το επίμαχο σημείο της αναφοράς του στηρίζοντας απόλυτα τον Κυρ. Μητσοτάκη.
Στράτος Ιωακείμ / EφΣυν