ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

ΜέΡΑ25: Αισχρές ακόμα και για το επίπεδο Θεοδωρικάκου οι δηλώσεις για Βαρουφάκη


Επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο εξαπέλυσε το ΜέΡΑ25 με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε σήμερα το πρωί στην τηλεόραση αναφορικά με τον ξυλοδαρμό του Γιάνη
Βαρουφάκη στα Εξάρχεια.
Εμφανιζόμενος στην τηλεόραση του Action24, «γαλάζιος» υπουργός κατηγόρησε τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 για «πρωτοφανή ανευθυνότητα», ενώ του έριξε βέλη για τις απώλειες στα κρατικά ταμεία της χώρας όσο ήταν υπουργός Οικονομικών.
«Ο κ. Βαρουφάκης συνεχίζει να συμπεριφέρεται με πρωτοφανή ανευθυνότητα, που δεν επιτρέπεται, όχι σε πολιτικό αρχηγό, δεν επιτρέπεται σε έναν απλό πολίτη. Θα μου πείτε ο κ. Βαρουφάκης είναι ο άνθρωπος που, ως υπουργός Οικονομικών, έκανε τα πάντα για να χάσει η Ελλάδα πάνω από 100 δισ. ευρώ, και δεν φαίνεται, όχι συγνώμη να ζήτησε αυτός από τον ελληνικό λαό, αλλά παριστάνει ότι δεν το έχει καταλάβει ύστερα από τόσα χρόνια.
Επιχείρησε να προκαταλάβει τις έρευνες της ΕΛΑΣ αποδίδοντας την επίθεση σε μπράβους της νύχτας, παρότι έχουν ταυτοποιηθεί ότι προέρχονται από τον αντεξουσιαστικό χώρο, σε μια προσπάθεια να μετατρέψει την επίθεση σε πολιτικό σόου, μήπως και μπει στη Βουλή», δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ανακοίνωση εν είδει απάντησης εξέδωσε 
Το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη απάντησε με ανακοίνωσή του κάνοντας λόγο για «απελπισμένες επιθέσεις» του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ:
"Αισχρές ακόμα και για το χαμηλότατο επίπεδο του κ. Θεοδωρικάκου οι σημερινές του δηλώσεις στην τηλεόραση του Action24. Ο υπουργός προστασίας του πολίτη επιμένει στην εργαλειοποίηση της επίθεσης στον Γιάνη Βαρουφάκη προς όφελος της κυβέρνησης, ενώ την ίδια ώρα κατηγορεί τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 για πολιτικό σόου. Φυσικά δεν άντεξε να μην αναφέρει και το απαρχαιωμένο επιχείρημα του "κόστους Βαρουφάκη", το οποίο είναι τόσο ακράδαντο που ακόμα περιμένουμε το ειδικό δικαστήριο που θα τον καταδικάσει.
Δεν χρειάζεται άλλη απάντηση στις απελπισμένες επιθέσεις του υπουργού από την πρώτη πρόταση του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 στην συνέντευξη του σήμερα, όπου είπε: "Εγώ αναρρώνω, οι 57 των Τεμπών δεν αναρρώνουν, ούτε γιατρεύεται ο πόνος των δικών τους ανθρώπων. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μου δεν θέλω να αποπροσανατολίσουμε την κοινή γνώμη από μία εθνική τραγωδία."
Το ποιοι κρύβονται πίσω από την επίθεση το αφήνουμε στην Δικαιοσύνη, και το ποιος έχει βρει ευκαιρία για πολιτικό σόου το αφήνουμε στη κρίση του λαού".