ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Οι εκδόσεις Οξύ παρουσιάζουν το βιβλίο του Γιώργου Ι. Αλλαμανή για τον Παύλο Σιδηρόπουλo


Οι εκδόσεις Οξύ παρουσιάζουν το βιβλίο του Γιώργου Ι. Αλλαμανή «Παύλος Σιδηρόπουλος και Σπυριδούλα: Φλου», την Τετάρτη 15 Μαρτίου, στο Juke Box (Ακαδήμου 16, Μεταξουργείο), στις 18:30. Tο βιβλίο κυκλοφόρησε πρόσφατα και έχει ήδη αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος «Σπυριδούλα», τον Βασίλη Σπυρόπουλο και τον Τόλη Μαστρόκαλο, οι οποίοι εξάλλου υπήρξαν πολύτιμοι ξεναγοί στο ταξίδι του Γιώργου Ι. Αλλαμανή στο μουσικό κόσμο του «Φλου». Μαζί τους θα είναι και η dj και ραδιοφωνική παραγωγός Θέκλα Τσελεπή, η οποία έχει γράψει τον συγκλονιστικό πρόλογο του βιβλίου.
Οι εκδόσεις Οξύ, σε συνεργασία με το Avopolis, κρατούν την πρώτη θέση στα μουσικά βιβλία που κυκλοφορούν στη χώρα μας, με σπουδαίες συνεργασίες και ιδιαίτερες εκδόσεις. Στο πλαίσιο αυτό -και συμπληρωματικά στη διάσημη σειρά μουσικών βιβλίων «33 1/3», που κυκλοφορεί υπό τη διεύθυνση του Μάκη Μηλάτου- οι εκδόσεις Οξύ συνεχίζουν τη δημιουργία μιας σειράς από μουσικές μονογραφίες ελληνικών άλμπουμ που έγραψαν τη δική τους, σπουδαία ιστορία.