ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Ο Μητσοτάκης γίνεται πιο επικίνδυνος όσο βλέπει ότι καταρρέει


O ΣΥΡΙΖΑ για την αναίτια και προκλητική επίθεση των ΜΑΤ (βίντεο ντοκουμέντο)

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση αναφορικά με την αναίτια και προκλητική επίθεση της αστυνομίας με ξύλο και χημικά, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι «για πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση δείχνει τι ακριβώς εννοούσε με την υποκριτική της συγγνώμη για την τραγωδία στα Τέμπη».
«Όπως επιβεβαιώνεται και από βίντεο ντοκουμέντο, δυνάμεις των ΜΑΤ ξεκίνησαν αναίτια και απρόκλητη επίθεση κατά ειρηνικών διαδηλωτών και έπνιξαν την μεγάλη πορεία στα χημικά, μόνο και μόνο για να διαλύσουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ επικαλούμενος το αποκλειστικό βίντεο του Κώστα Παπαντωνίου και του avgi.gr.
«Όσο βλέπει ότι καταρρέει ο κ. Μητσοτάκης, τόσο θα γίνεται και πιο επικίνδυνος για τους πολίτες» σχολιάζει καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.