ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Ο νέος εκδότης του Βήματος


Ένας «σκληρός» Παναθηναϊκός στην ηγεσία της εφημερίδας του Β. Μαρινάκη

Οι αλλαγές στην κλίμακα επιτελικών του Βήματος έφερε τον Γιώργο Μαντέλα στη θέση τού διευθυντή (χωρίς να εγκαταλείπει την ίδια θέση στα Νέα) και τον Γιάννη Πρετεντέρη σε εκείνη του εκδότη. Για τον τελευταίο επικράτησαν τα πολιτικά του αισθήματα (που συμπλέουν με εκείνα της ιδιοκτησίας) και όχι τα αθλητικά. Αν κριτήριο ήταν τα συλλογικά, ασφαλώς θα υπήρχε σκεπτικισμός. Ο Πρετεντέρης δεν είναι απλώς φίλος του Παναθηναϊκού, είναι οπαδός –και «σκληρός» μάλιστα, αν κρίνουμε από το μπουκάλι που είχε πετάξει στον διαιτητή αγώνα μπάσκετ της ομάδας του με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, πριν από περίπου 26 χρόνια.
Τότε ο δημοσιογράφος-οπαδός είχε δηλώσει στην Ελευθεροτυπία (Νίκος Παπαδογιάννης) ότι προτιμά «τους χουλιγκανισμούς στο γήπεδο, παρά στη δημοσιογραφία» και ότι εκείνη την ώρα, είπε, το γήπεδο έβραζε από αγανάκτηση, φώναζε και πέταγε μπουκάλια. Οπότε, κατά δήλωσή του, ήταν εύλογο να αντιδράσει και αυτός... εθιμικά.
- από το Harddog