ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

'Εξωση στην δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού μετά από πλειστηριασμό για χρέος 15.000 ευρώ (video)


«Μου έσπασαν την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι» κατήγγειλε η ίδια

Σε έξωση της δημοσιογράφου Ιωάννα Κολοβού, η οποία για χρόνια ήταν συνεργάτιδα του Μίκη Θεοδωράκη, προχώρησαν οι αρχές μετά τον πλειστηριασμό για χρέος της τάξης των 15.000 ευρώ.Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ίδια στις 5:30 το πρωί έφτασε ο δικαστικός επιμελητής μαζί με αστυνομικούς, της χτύπησαν την πόρτα και της ζήτησαν να τους ανοίξει. Όταν η ίδια δεν το έκανε, σύμφωνα με όσα είπε στο OPEN, τότε κλειδαράς έσπασε την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι.
«Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο (...). Η τράπεζα το πλειστηρίασε και το έδωσε σε φίλους, γιατί 20 μέτρα από εδώ ετοιμάζεται σταθμός του μετρό» δήλωσε η Ιωάννα Κολοβού.Σε προηγούμενες δηλώσεις της η κυρία Κολοβού είχε υποστηρίξει ότι το χρέος της δεν οφειλόταν σε δάνειο αλλά σε «μάζεμα» που της προτάθηκε για πιστωτικές κάρτες.
Σύμφωνα με την ίδια δεν της έγινε καμία πρόταση να καταβάλλει κάποιο ποσό ώστε να κλείσει η υπόθεση αλλά αντίθετα όπως είπε: «Καθημερινώς δεχόμουν τηλεφωνήματα, ζούσα με αυτή την αγωνία».