ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Στο Μαξίμου με την υπογραφή της «Καθημερινής»


Με ένα κείμενο λίγων λέξεων, με αφορμή τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές και τα δημοσιεύματα που θέλουν να είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση μέσω του κοινού κέντρου ΕΥΠ - Predator τόσο ο διευθύνων σύμβουλος της «Καθημερινής» Χρήστος Αγραφιώτης όσο και ο διευθυντής της Αλέξης Παπαχελάς, η εφημερίδα ζητά την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και στέλνει μήνυμα στο Μαξίμου. Γράφει σχετικά η «Καθημερινή»:
«Εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν αναφερθεί στην υπόθεση των παρακολουθήσεων τα ονόματα του διευθύνοντος συμβούλου καθώς και του διευθυντή της «Καθημερινής». Θεωρούμε αυτονόητο και δεδομένο ότι από τη Δικαιοσύνη και τις αρμόδιες αρχές θα εξαντληθεί κάθε θεσμική οδός για την άμεση διαλεύκανση και αυτών των ισχυρισμών. Η «Κ» έχει άλλωστε από καιρό επισημάνει ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα προστατευθεί η δημοκρατία μας είτε από υπαρκτές απειλές είτε από ανυπόστατες πληροφορίες».
Σ.Ι. / EfSyn