ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Στην ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1 όλα τα ματς


Από την ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1, αλλά και από την πλατφόρμα ΑΝΤ1+, θα μεταδίδονται πλέον όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ του Κατάρ, όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Όμιλος. Η απόφαση, που αναμενόταν από χθες, ελήφθη έπειτα από πολύωρες συσκέψεις στο κανάλι του Αμαρουσίου, μετά τα αλλεπάλληλα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε η συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+ και τις διαμαρτυρίες όλων όσων πλήρωσαν το αντίτιμο, για να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.
Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρεται:
"Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε να μεταδώσει όλους τους αγώνες του FIFA World Cup Qatar 2022™ στον ΑΝΤ1 TV, παράλληλα με το ΑΝΤ1+.
Κατά τη διάρκεια μετάδοσης αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δημιουργήθηκαν τεχνικά προβλήματα στο ΑΝΤ1+. Η εταιρία του εξωτερικού που ανέλαβε το development της πλατφόρμας δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον μεγάλο όγκο ζήτησης που υπήρξε. Η αδυναμία αυτή προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του ΑΝΤ1+ και γι’ αυτό ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αντέδρασε από την πρώτη μέρα, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στη θέαση των αγώνων. Η ομάδα του ΑΝΤ1+ συνεχίζει να εργάζεται για την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν.
Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτου σεβασμού προς τους συνδρομητές του AΝΤ1+, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε για όλους όσοι πήραν την 6μηνη προσφορά, με 50% έκπτωση, από τις 17 Οκτωβρίου 2022, αλλά και σε όλους εκείνους που θα εγγραφούν στο ΑΝΤ1+ έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2022, την αυτόματη και δωρεάν επέκταση της συνδρομής τους για επιπλέον 3 μήνες."