ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Επαναλανσάρισμα στα ΜΜΕ του Διονύση Παναγιωτάκη


Τα νέα ΜΜΕ του Διονύση Παναγιωτάκη, το κανάλι One Channel και η εβδομαδιαία εφημερίδα Action Press, αναμένεται να επαναλανσαριστούν επισήμως αρχές του νέου έτους. Όμως η εφημερίδα δεν θα διατηρήσει τον τίτλο της.
Για τον λόγο αυτό η σαββατιάτικη εφημερίδα, που πρωτοκυκλοφόρησε αρχές του περασμένου Μαΐου, αναστέλλει την κυκλοφορία της, αλλά προσωρινά, όπως αποσαφηνίζουν δημοσιογραφικοί κύκλοι περι τον καναλάρχη και εκδότη για διάστημα περίπου ενός μήνα. 
Στο μεταξύ θα έχει- λέει- βρεθεί νέα ονομασία καθώς ο διακριτός τίτλος με τον οποίον κυκλοφορεί ταυτίζεται με το κανάλι Action24 το οποίο, ως γνωστόν, έχει αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς και η ιδιοκτησία του σταθμού επιθυμεί να μην προκαλείται σύγχυση σε αναγνωστικό και τηλεοπτικό κοινό ότι πρόκειται για «αδελφά» μίντια.
Η εβδομαδιαία εφημερίδα του Διονύση Παναγιωτάκη, με νέο τίτλο, αναμένεται να κάνει την επανεμφάνιση της στα περίπτερα, αρχές Ιανουαρίου, όπως υποστηρίζεται μαζί με το νέο πρόγραμμα του One Channel, το οποίο εν πολλοίς θα βασίζεται στην ταινιοθήκη του Mega.
Θυμίζουμε ότι το One Channel πέρασε στον κύκλο επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Διονύση Παναγιωτάκη, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε πάρει με την έγκριση του ΕΣΡ τον πλήρη έλεγχο της Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις Channel Nine-9 Α.Ε.
Το One Channel, εκτός από το διαδίκτυο και τις συνδρομητικές πλατφόρμες της Cosmote TV και της Nova, εκπέμπει πλέον και μέσω της Digea αντικαθιστώντας «αθόρυβα» το Channel 9.
Οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί συνεργάζονταν τους τελευταίους μήνες, καθώς ο δεύτερος αναμετέδιδε ορισμένα από τα δελτία ειδήσεων του πρώτου.