ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Ψήφισαν 122...


Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τον Προϋπολογισμό, τον Απολογισμό, την παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. για την σύναψη ΣΣΕ και την κήρυξη απεργιών

Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της 22ας Νοεμβρίου 2022 για τον Προϋπολογισμό χρήσης 2022, τον Απολογισμό χρήσης 2021 και την παροχή εξουσιοδότησης

στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη διεκδίκηση και τη σύναψη Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και Ιδιωτικών Συμφωνιών με οποιονδήποτε εργοδότη και την κήρυξη απεργίας και στάσεων εργασίας σε οποιονδήποτε εργοδότη και Μέσο.

ΨΗΦΙΣΑΝ: 122

Από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων αυτών προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα:

Α) Για την έγκριση του προϋπολογισμού χρήσης 2022:

ΕΓΚΥΡΑ:                 111

ΝΑΙ:                          77

ΟΧΙ:                          34

ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ:     11  

              Επομένως, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε, με την προβλεπόμενη από το νόμο και το Καταστατικό πλειοψηφία (απόλυτη πλειοψηφία επί των ψηφισάντων), τον προϋπολογισμό χρήσης 2022.

Β) Για την έγκριση του απολογισμού χρήσης 2021:

ΕΓΚΥΡΑ:                112

ΝΑΙ:                         86

ΟΧΙ:                         26  

ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ:    10

Κατά συνέπεια, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε, με την προβλεπόμενη από το νόμο και το Καταστατικό πλειοψηφία (απόλυτη πλειοψηφία επί των ψηφισάντων), τον απολογισμό χρήσης 2021.

 

Γ) Για την παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. για τη διεκδίκηση και τη σύναψη Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και Ιδιωτικών Συμφωνιών με την ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ, την ΕΡΤ Α.Ε., το ΑΠΕ-ΜΠΕ και το Ελληνικό Δημόσιο και την κήρυξη απεργίας και στάσεων εργασίας σε οποιονδήποτε εργοδότη και για οποιοδήποτε ζήτημα:

ΕΓΚΥΡΑ:              105

ΝΑΙ:                        103

ΟΧΙ:                           2

ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ:   17

Ως εκ τούτου, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε, με την προβλεπόμενη από το νόμο και το Καταστατικό πλειοψηφία (απόλυτη πλειοψηφία επί των ψηφισάντων), την παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. για τη διεκδίκηση και τη σύναψη Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και ιδιωτικών συμφωνιών με την ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ και την Ε.Ρ.Τ.-Α.Ε. και την κήρυξη απεργίας και στάσεων εργασίας σε οποιονδήποτε εργοδότη και για οποιοδήποτε ζήτημα.