ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Ραγισμένες σχέσεις


Η Καϊλή ισχυρίζεται πως οι σχέσεις της με τον Ανδρουλάκη είναι καλές, αλλά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει πως αποτελούν άλλους κόσμους. Τελευταίο κρούσμα, το ηχηρό άδειασμα του Κρητικού αρχηγού στην ευρωβουλευτή για τις τοποθετήσεις της σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα στο Κατάρ, τα οποία δεν φάνηκε να ενοχλούν τη σοσιαλίστρια πολιτικό. «Οι απόψεις αυτές δεν απηχούν τη θέση του ΠΑΣΟΚ και των ευρωσοσιαλιστών», είπε ο Ανδρουλάκης. Το γεγονός ότι ο Ανδρουλάκης έβαλε στο κάδρο και τους ευρωσοσιαλιστές δεν είναι τυχαίο. Καλά γνωρίζοντες λένε πως αποτελεί τον πρόλογο, το προπέτασμα ενός κοψίματος από τις ευρωλίστες που θα έρθει εν καιρώ. Το ερώτημα είναι τι θα κάνει η Eυα Καϊλή σε αυτή την περίπτωση, καθώς η φημολογούμενη μεταγραφή της στη Ν.Δ. δεν είναι τόσο απλή υπόθεση.
Ακόμη χειρότερη είναι η σχέση της κεντρικής διοίκησης με τον Ανδρέα Λοβέρδο. Χαρακτηριστικό είναι πως ο πρώην υπουργός επανεξελέγη στη θέση του αντιπροέδρου σε επιτροπή της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, αλλά κανείς από τη Χαρ. Τρικούπη δεν σχολίασε το γεγονός, ούτε βεβαίως έδωσε συγχαρητήρια στο στέλεχος. Η μία άποψη λέει πως η θέση που πήρε ο πρώην υπουργός δεν είναι κάτι… σπουδαίο για να υπάρξει και δημόσια τοποθέτηση. Η έτερη όμως εστιάζει στο ότι η σχέση των δύο πλευρών διαρκώς διολισθαίνει και κινείται στο όριο της ρήξης.
Στ. Παπαντωνίου 
Θεωρείο / Καθημερινή